Şase persoane, printre care doi copii, au fost rănite într-un accident care s-a produs duminică după amiază, în judeţul Argeş, şi în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, accidentul rutier a avut loc în comuna Băileşti, satul Băjesti. În unul dintre autoturisme se aflau cinci persoane, în timp ce în celălalt se aflau şoferul şi un pasager.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie uriașă. Patru persoane au murit pe loc după ciocnirea frontală a mașinii lor cu un TIR

Şase răniţi

Şase dintre persoanele implicate au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital. Printre victime se numără şi doi copii.

Citeste si: Accident devastator în Constanța. Cinci victime în urma impactului

Echipajul SMURD a preluat pe unul dintre şoferi, bărbat, cu vârsta de 33 ani, care a suferit politraumatisme şi este transportat la spital, iar celelalte victime nu au suferit leziuni deosebite şi au fost preluate de două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si