Accidentul devastator a avut loc pe DN13, între Brașov și Sighișoara, la ieșire din localitatea Rotbav, informează Poliția Rutieră. Cele patru persoane care și-au pierdut viața se aflau în autoturismul implicat în ciocnirea cu TIR-ul, iar două dintre ele erau încarcerate la momentul sosirii echipajelor de salvare.

Citeste si: Româncă ucisă cu sânge rece în Italia. Cu ce l-a refuzat aceasta pe criminal

Anunțul centrului Infotrafic din Poliția Română

Vineri, la ora 7,30, centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe DN 13 Brașov-Sighișoara, la kilometrul 22, la ieșire din localitatea Rotbav, județul Brașov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autocamion.

Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul a 4 persoane. Traficul rutier a fost restricționat pe sensul către Brașov pentru a permite intervenția echipelor specializate și pentru efectuarea cercetării la fața locului. Poliția rutieră estima la acel moment reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Citeste si: Focuri de armă în Capitală. S-a tras într-un autobuz STB din sectorul 1

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

După cum se vede în imaginile video de la fața locului, în urma accidentului TIR-ul a ajuns la zeci de metri depărtare pe câmp.

 

Cele patru victime erau bărbați

„La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 1 echipaj pentru descarcerare, 2 echipaje cu apă și spumă. Din păcate, în urma accidentului au decedat 4 persoane (2 dintre acestea erau încarcerate.

Cele 4 persoane de sex masculin aflate în autorurism au suferit leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, personalul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si