Accidentul rutier a avut loc Ilva Mică, Bistrița-Năsăud. Accidentul s-a produs între un autoturism și o căruță.

Doi adolescenți au fost răniți în urma impactului dintre o mașină și o căruță

”În această seară, poliţiştii au intevenit la un eveniment rutier semnalat pe Drumul Judeţean 172D între Poiana Ilvei şi Ilva Mică. Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din Bistriţa, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus de un minor de 15 ani, din Ilva Mare”, a transmis, marţi seară, IPJ Bistriţa-Năsăud.

 

Citește și: VIDEO- Bărbat înjunghiat în parcarea unui restaurant din Suceava. Agresorul a încercat să se angajeze în trecut la restaurant, dar fusese refuzat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Doi adolescenți au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz

”În acelaşi atelaj se afla şi un bărbat de 40 de ani, din Ilva Mică, care însă nu a fost rănit. Cei doi participanţi la traficul rutier, implicaţi în eveniment, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au mai transmis poliţiştii.

  

Citește și: Accident rutier în Cluj: o autobasculantă plină cu sare a intrat în coliziune cu un autoturism

Polițiștii au deschis dosar penal cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii evenimentului rutier.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si