Un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ au intervenit de urgență la un accident rutier pe DJ 106B la un accident rutier. Din accident au rezultat trei victime.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a acordat îngrijirile medicale necesare pentru două persoane implicate în accident, fiind vorba despre o femeie de 68 de ani cu un traumatism facial și traumatism la picior și o femeie de 47 de ani cu atac de panică.

Ambele au fost transportate la UPU Sibiu. Un echipaj SAJ a preluat cea de-a treia victimă.

Cum s-a petrecut incidentul?

Din primele cercetări a rezultat că roata stângă din spate a unui auotbuz condus spre Ocna Sibiului s-a desprins în mers și a lovit un autoturism condus spre Șura Mică. Autoturismul a intrat în coliziune cu o altă mașină condusă spre Ocna Sibiului.

Citește și: VIDEO- Accident rutier în Caraș-Severin! Două mașini s-au izbit frontal, ieșind de pe carosabil. Patru oameni au fost răniți

Trei persoane au suferit vătămări corporale ușoare. Este vorba despre conducătoarea autoturismului condus spre Șura Mică, 68 de ani, conducătoarea auto a celuilalt autoturism, 23 de ani și pasagera din aceeași mașină, 47 de ani, toate sibience.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Microbuzul, destinat transportului de persoane, capacitate 20+1 locuri, 14 pasageri, era condus de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Păuca.

În zonă se circulă îngreunat.

Accident rutier în Caraș-Severin

Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier, între Reșița și Lupac, în județul Caraș-Severin.

Patru persoane din cele cinci au fost transportate la spital. A fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD, care a preluat una dintre victime și a transportat-o la un spital din Timișoara.

Potrivit primelor cercetări, un tânăr de 23 de ani care conducea un autoturism din direcția Reșița către Lupac ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula din direcția opusă, condus de un bărbat de 74 de ani.

Citește și:  O mașină de Poliție s-a răsturnat în Sighișoara. Cea care a provocat accidentul are 23 de ani

În urma coliziunii, ambele mașini au fost proiectate în afara părții carosabile. Din accident a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a altor doi pasageri, în vârstă de 37, respectiv 61 de ani. Toți patru au fost transportați la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, iar în urma rezultatelor s-a stabilit că niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii continuă cercetările.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si