Un tragic accident rutier a avut loc miercuri, 31 mai 2023, la orele după-amiezii, în Niederneukirchen, Austria, în care un șofer român,angajat la o firmă de transport colete, s-a stins din viață. Imaginile de la locul impactului arată cu brutalitate forța cumplită cu care s-a produs accidentul. Din păcate, salvatorii nu au reușit să salveze viața curierului român.

Citește și: Descoperire macabră în mașina unei femei din Țara Bascilor! Un bebeluș aflat într-o stare avansată de descompunere zăcea în autoturism

Evenimentul tragic a avut loc la intersecția Wolferner Strasse cu străzile Schmidberg și Ruprechtshofen, conform publicației Volks Blatt. Șoferul român, care conducea o camionetă încărcată cu colete, a intrat într-o coliziune violentă cu o semiremorcă.

Impactul a fost atât de devastator încât ambele vehicule au fost aruncate într-un câmp de lângă șosea

Șoferul camionetei a rămas blocat în vehicul și a necesitat intervenția pompierilor, care au folosit echipamente de salvare. Din nefericire, ajutorul a sosit prea târziu pentru el și a fost declarat decedat la locul accidentului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: O profesoară de 37 de ani, concediată după ce l-a sedus pe un elev în mașina proprie

Șoferul camionului a fost, de asemenea, salvat din cabină de către serviciile de urgență și transportat la spitalul din Linz pentru a primi îngrijiri medicale după acordarea primului ajutor.

Citește și: Incident bizar într-un aeroport din Spania. O româncă și câinele ei au „locuit” 17 zile pe o canapea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si