Accidentul rutier a avut loc în jurul orelor 11.30, la intrare în Târgu Jiu. Echipajul medical se afla în misiune cu un pacient ce trebuia transportat la Spitalul de Urgență din Craiova.

Citește și: Incredibil! Cât a plătit un bucureștean pentru o porție de mâncare la Târgul de Crăciun: "Mai bine stai acasă"

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care din primele cercetări a stabilit faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Peştişani, în timp ce conducea un ansamblu rutier, format din

cap tractor şi semiremorcă, din direcţia strada Aleea Victoriei- strada Mărgăritarului, în sensul giratoriu nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanţe, care transporta un pacient, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi a intrat în coliziune cu aceasta", au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

ISU a intervenit la fața locului cu două autospeciale

În urma impactului violent, asistenta echipajului medical a fost grav rănită, fiind preluată de elicopter. Șoferul ambulanței a rămas încarcerat, iar pacientul care era transportat în autospeciala implicată în accident, a suferit un traumatism toracic, dar se află în stare conștientă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Accident tragic în Gorj. O ambulanță care se afla în misiune a fost implicată: asistenta se află în stare gravă

Citește și: Cum s-a petrecut incidentul din Galați unde o fată de 15 ani a fost agresată în toaleta unui mall

"Pacientul în vârsta de 61 de ani- traumatism toracic, conştient. Asistenta în vârstă de 42 de ani în stare gravă. Conducătorul auto de pe ambulanţă în vârstă de 54 de ani încarcerat, conştient. S-a intervenit cu 2 autospeciale pentru descarcerare", au mai prercizat ISU Gorj.

ISU Gorj a transmis că a intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare la accident. 

Citește și: O centrală termică pe lemne a explodat și a provocat un incendiu în Baia Mare. O femeie a ajuns în stare gravă la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si