Fetiţa găsită în stop cardio-respirator acum doua luni, intr-o sambata, în incinta unui loc de joacă dintr-un restaurant din Ploieşti suferea de pneumonie. Medicii legişti au stabilit că fetiţa avea pneumopatie cu pleurezie.

Citeste si: Desi are doar 2 ani, aceasta fetita are mormantul pregatit. In fiecare zi, ea si tatal ei se joaca in locul in care micuta bolnava isi va dormi somnul de veci

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti au deschis un dosar penal şi cercetează circumstanţele morţii copilei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fetiţa a fost găsit moartă, lângă băncuţă, în locul de joacă pus la dispoziţia clienţilor de un local renumit din Ploieşti, supraveghetorul fiind cel care a descoperit-o. Se juca "De-a v-ati ascunselea" si nu a mai iesit din locul unde se pitise de ceilalti copii.

Când au ajuns echipajele medicale la faţa locului au constatat că aceasta era în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si