Informaţia privind achiziţiile Secretariatului General al Guvernului a venit de la Clotilde Armand, politiciana de la USR, publicând pe pagina sa de socializare şi un document care confirmă achiziţiile. Este vorba despre un ”pachet dicţionare limbi străine” care conţine dicţionar englez -român/român -englez pentru toţi, dicţionar francez-român/român -francez pentru toţi, dicţionar german-român/român-german pentru toţi, dicţionar român -spaniol/spaniol -român pentru toţi şi dicţionar român-italian/italian-român pentru toţi.

Mesajul lui Clotilde Armand care însoţeşte anunţul a dus la multe comentarii pe pagina ei de socializare.

”Criticată pentru că nu cunoaşte nici o limbă străină dna Dăncilă a dat ordin să se cumpere dicţionare de limbi străine. Niciodată nu este prea târziu să înveţi ceva nou. Îi dorim succes”, a scris Clotilde Armand.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cum mulţi dintre prietenii virtuali ai franţuzoaicei, care este consilier local la sectorul 1 al Capitalei, spun ca primul ministru ar fi trebuit să cumpere mai întâi dicţionare de gramatică a limbii române, Clotilde Armand vine cu precizarea: ”A cumpărat în iunie 2018 vreo 1.200 de dicţionare şi gramatici de bază ale limbii române”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si