Actorul Florin Zamfirescu a declarat razboi politiei rutiere: "Continuaţi sa ne tratati ca pe handicapaţi! Transformaţi-i in infractori pe toti!”

Actorul Florin Zamfirescu este de parere ca politia este vinovata pentru accidentele rutiere din Romania.

Matei Vaihan, vineri 24 martie 2017 , 08:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin Zamfiresct urmareste atent viata politica si sociala din Romania, in vizorul sau intrand acum politistii de la rutiera, pe care-i considera responsabili de accidentele auto cu victime. "Accidente nenumărate... in fiecare zi mor oameni nevinovaţi! Nu vedeţi ca traim in dictatura poliţiei, care crează aceste accidente? Fiecare noua „reglementare” produce noi accidente! Continuaţi sa ne tratati ca pe handicapaţi! Asa vom si deveni. Folosiţi capcane pentru radar, staţi la pândă pe şosele marcate cu linie continua fără rost? Stă caraliul la curbă si "te prinde" ca sa-si ia el salariul? Daţi mă foc la case, ca sa-si primească pompierii salariul! Transformaţi-i in infractori pe toti!”, a postat actorul.

"Oricum, provocaţi cât mai multe accidente, ca sa aveti voi de lucru si salarii! O tara de miliţieni nu va prospera, nu va evolua. E ştiut ca, ambuteiajul se crează atunci cand caraliul este in intersecţie! Ce concluzii trageţi? Asta e prima analiza a situaţiei in care traim. Nu ma voi opri aici. Aştept reacţii de la Politia Capitalei!”, a incheiat Florin Zamfirescu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si