Actorul Florin Zamfirescu da de pamant cu Cristian Pomohaci si ceilalti pacatosi cu straie preotesti: „Biserici transformate in SRL-uri, preoti ahtiati dupa castig, sodomie si pacate grele, iata tabloul sumbru pe care-l ofera azi biserica noastra”

Florin Zamfirescu este de parere ca Biserica Ordodoxa Romana are puterea sa-si curete imaginea dupa scandalurile din ultima vreme.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Mihai Dragan joi 17 august 2017 , 22:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Scandalurile sexuale care i-au avut in prim-plan pe Cristian Pomohaci si pe Episcopuil Husilor i-au atras atentia lui  Florin Zamfirescu, un nationalist si un ortodox convins.  „Cazul Pomohaci? Un caz tipic de infestare. Atenţie- sunt multi, care urmăresc doar un singur lucru: acceptarea aberaţiei.

BOR va avea puterea sa se debaraseze de „cazurile” ivite. Sunt sigur, si am încredere in Sfinţii părinţi, chinuitori in rugăciunea catre Dumnezeu”, a postat actorul. 

Cristian Pomohaci a fost exclus din biserica

„Ma gândesc la Biserica Ortodoxa Romană. Susţin ideea ca limba si biserica tin împreuna un popor. Atacurile impotriva bisericii au ca scop s-o distrugă. Ştiţi ce ar însemna asta? E simplu de inteles. De aceea fac un apel la toti prelaţii romani sa-si unească forţele si sa-i scoată in afara pe aceia care infestează biserica. Atâţia credincioşi şocaţi de cele aflate au nevoie de acest gest normal.

Oricât de multi ar fi "viruşii" infestării, cei care-l slujesc pe Dumnezeu cu adevarat sunt mult mai multi”, a mai scris Zamfirescu. 

Citeste si: Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau acasă''- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Episcopul Husilor este implicat intr-un scandal sexual

„Vor rămâne biserici fără preot? Nu e nimic! Se vor găsi slujitori oneşti si poate ca nu vor mai fi nevoiţi sa-si cumpere cu bani funcţiile. Pentru ca si asta se petrece acum. Strângeţi comori in ceruri, nu pe pământ! Biserici transformate in SRL-uri, preoţi ahtiati dupa câştig, sodomie si păcate grele, iată tabloul sumbru pe care-l oferă azi biserica noastra. Fac deci un apel viguros catre toti preoţii adevăraţi pentru a strânge rândurile si a curăţa biserica noastra de Blestemaţii! Pot aduce multe dovezi la cele afirmate aici, o pot face si altii, sper insa ca nu e nevoie!Biserica se poate curata din interior.  Asta dorim cu toţii, fără întârziere!!!”, a incheiat Florin Zamfirescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si