Actorul Ovidiu Cuncea, despre viața în haină preoțească! Cum a trecut de la ”Mama Natură” la Arsenie Boca

Actorul Ovidiu Cuncea a vorbit despre viața de dincolo de scenă, unde se regăsește ca diacon într-o biserică.

Author: Daniel Coltuc duminică 17 martie 2019 , 22:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ovidiu Cuncea s-a schimbat enorm față de perioada când apărea la brațul voluptoasei Mama Natură, la emisiunea ”Ciao Darwin”. El a descoperit că are vocație de preot și a fost hirotonit ca diacon în Grecia.

Într-un interviu acordat publicației Exquis Magazine, Ovidiu Cuncea explică drumul de la actorie la cele bisericești. El mărturisește că și-a descoperit chemarea în momentul în care a plâns la mormântul lui Arsenie Boca. ”Am zis: părinte, ce fac? Și au început să-mi curgă lacrimile și nu puteam să le opresc”, a povestit Cuncea care spune că acela a fost momentul în care a primit un semn divin.

Citeste si: Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Larisa va dezvălui detalii uluitoare despre una dintre colegele sale! „Oricum ea este în situația josnică!” Aflați ce se va întâmpla, joi, 28 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citeste si: Gestul controversat făcut de Alex Ashraf, la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul. Care a fost prima reacție a bărbatului cu privire la despărțirea de brunetă- wowbiz.ro

Citeste si: Actorul Ovidiu Cuncea, de nerecunoscut! ”Simt că o să mai trăiesc, dar nu știu cât. Sufletul e răvășit...”

Pentru Ovidiu Cuncea, preoția nu este o ”cale” nouă. Puțină lume știe că actorul este și absolvent de seminar teologic, de unde era să fie exmatriculat din cauza unui rol mai ”colorat” de la teatru.

El spune că a fost salvat, paradoxal, de credința personajului său, care la un moment dat spunea pe scenă rugăciunea ”Tatăl nostru”.

Ovidiu Cuncea: ”Minunile există”

Cuncea mai povestește că el crede în minuni și că le-a trăit aievea, în biserică. El dă exemplu unei colege care i-a cerut ajutorul în legătură cu o problemă pe care o avea cu copiii. Atunci el s-a rugat alături de preotul lângă care slujea să facă o rugăciune profundă, până la lacrimi. După o lună, problema s-a rezolvat. ”E o minune pe care practic nu o vezi, dar știi că ai făcut această rugăciune și ea s-a împlinit, zici mulțumesc.(...) Când deznădejdea e maximă, atunci vii la preot, atunci îl cauți pe Dumnezeu”, a mai declarat Ovidiu Cuncea pentru Exquis Magazine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si