La vârsta de opt ani, Alex D. Linz a devenit cunoscut pentru că se lupta fără teamă cu băieții răi din Home Alone 3.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un băiețel de 1 an alunecă în piscină, iar tatăl lui sare să-l salveze

Având rolul principal într-o franciză majoră de filme îndrăgite, te-ai fi așteptat să aibă parte de o carieră strălucită și să facă lucruri mari la Hollywood.

Citește și: Sultana "Hurrem" din Suleyman Magnificul a făcut furori pe covorul roșu de la Cannes. Imagini provocatoare cu Meryem Uzerli- VIDEO

Dar lucrurile nu au mers așa și, la doar câțiva ani după lansarea filmului din 1997, el a decis să-renunțe la actorie și lumina reflectoarelor și să-și găsească un loc de muncă cu program 9-17.

Cum s-a lansat în actorie Alex Linz 

Alex Linz, din Santa Barbara, California, și-a găsit faima de mic pe marile și micile ecrane. El a avut o apariție sporadică în "Tipul de la cablu" înainte de a obține rolul îndrăgitului Alex Pruitt în filmul de box office Home Alone 3.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Avea pantofi mari de umplut, înlocuind personajul iconic al lui Macaulay Culkin. Și, din nefericire pentru el, filmul a dezamăgit așteptările, ajungând un eșec de box office certificat.

Filmul Home Alone 3 a fost primul din franciza cu același nume în care nu a jucat pe Culkin, care se spunea că „s-a săturat” să joace rolul lui Kevin.

Alex, cu coafura sa în castron și zâmbetul obraznic a fost recrutat pentru a umple golul, dar filmul, în care a apărut și tânăra Scarlett Johansson, a primit recenzii groaznice. 

Ce s-a ales de micul actor din "Singur acasă 3"

În ciuda difuzării slabe, alte trei producții au fost adăugate ulterior francizei. Dar nici unul dintre filmele Home Alone 4, Home Alone The Holiday Heist și Home Sweet Home Alone nu a avut succes.

Alex, de asemenea, a încercat să își continue cariera sa la Hollywood, lucrând ca dublură de voce în Tarzan și Hey Arnold, înainte de a renunța la Hollywood în 2008, după o serie de scurtmetraje cu buget redus.

A continuat să studieze la liceul Alexander Hamilton din Los Angeles și la Universitatea din California, Berkeley. A absolvit facultate în 2011.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Alex, care și-a stabilit de atunci o carieră solidă de om de birou, a lucrat la Departamentul de Transport din Los Angeles (LADOT) și la asociația Trust for Public Land.

În 2017, a absolvit masteratul în planificare urbană și regională la UCLA Luskin School of Public Affairs.

Cum arată astăzi copilul-minune din "Home Alone 3"

Potrivit Daily Star, acum Alex Linz este cercetător juridic pentru o firmă din California. Pe lângă schimbarea sa drastică în carieră, fostul copil vedetă este complet de nerecunoscut.

Au dispărut obrajii dolofani și pletele lungi și au fost înlocuite cu o barbă aranjată și muștață șic.

Alex Linz, în 2023

Alex Linz, cu doi ani în urmă

Alex Linz, în 2023

Alex Linz, în 2023


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si