„Am renunțat la slujba mea stresantă și am găsit o modalitate de a călători prin lume în lux gratuit”, spune Kirstina Corniel.

Citește și: Actorul de 66 de ani cu trei premii Oscar în palmares, de nerecunoscut după ani întregi de izolare

Femeia de 34 de ani a văzut zeci de țări până acum, de la SUA și Marea Britanie până la Elveția, Franța, Spania, Croația, Italia și Germania.

Care este secretul călătoriilor fără mulți bani?

Tânăra susține că a reușit să își găsească cel mai bun stil de viață în timp ce călătorește gratuit în jurul lumii- potrivit Daily Star.

Femeia susține că stilul de viață ales îi permite să vadă lumea și, în plus, economisește o avere făcând acest lucru.

Kirstina face vlogging și blogging turistic

Kirstina face vlogging și blogging turistic

[Sursa foto: Daily Star]

Mulți dintre noi și-ar dori să putem trece dintr-o țară în alta, de la munte la plajă și de la un castel la un hotel exotic.

Pentru cei mai mulți dintre noi, acest lucru ar fi mult prea costisitor- zborurile, trenurile și hotelurile nu sunt ieftine!

Dar Kirstina susține că stă în case de lux din Europa și Statele Unite fără a cheltui un ban acolo unde locuiește provizoiu. Cum e posibil?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Kirstina Corniel și-a găsit meseria: este "nomad digital"

Kirstina Corniel și-a găsit meseria: este "nomad digital"

[Sursa foto: Kirstina Corniel și-a găsit meseria: este "nomad digital"]

Kirstina Corniel a devenit "creatoare de conținut de călătorie" sau bloger turistic după ce a renunțat la locul ei „mega-stresant” de 100 de ore pe săptămână în HR.

Ca să poată sta gratis în locațiile turistice alese, iubitoarea de călătorii spune că are și grijă de animalele de companie ale oamenilor, dar nu o deranjează să aibă un tovarăș blănos pentru o vreme.

Până acum, Kristina a stat gratuit în 10 case din California, Elveția, Londra și Texas. Ea se revanșează prin crearea de conținut online pentru locațiile primitoare.

Kristina a crescut în Yonkers, New York, dar a vrut să vadă lumea: „Acum pot să stau în locuri frumoase și să economisesc. Este un truc uriaș pentru mine. Nu numai că poți sta în locații de calitate, dar poți avea mai mult timp pentru a explora", povestește americanca.

„A putea trăi ca un localnic în Elveția, una dintre cele mai scumpe țări din lume, gratuit, a fost cu siguranță un punct culminant al călătoriei mele”, mai spune tânăra.

Secretul călătoriilor gratis: să fii nomad digital

Kristina a economisit chiar și 8.000 de euro într-o călătorie de o lună la Montreux, Elveția, unde s-a bucurat de băi cu spumă, fondue de brânză și a folosit mașina proprietarilor.

Având în vedere că hotelul mediu din zonă costă 200 de lire sterline pe noapte, ea a păcălit cu adevărat sistemul!

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

În cealaltă casă a ei, Kristina a vizitat podgoriile din California și s-a relaxat într-un penthouse din New York.

Acum, ea susține că stilul ei de viață de nomad digital i-a schimbat perspectiva asupra vieții.

Ea a spus: „Am început să mă gândesc la cum vreau să-mi trăiesc viața zi de zi. M-am gândit la ceea ce îmi doream mai mult. Îmi doream mai multă lumină solară, mai multă mișcare, mai mult timp cu familia, mai multă natură, mai multă învățare, mai multă emoție. , mai multă creștere, mai multă împlinire, mai multă libertate.”

Când s-a simțit pregătită să facă mișcarea decisivă, Kristina și-a părăsit slujba în 2016 și a făcut o excursie solo în Thailanda în anul următor.

Kristina a întâlnit o serie de nomazi digitali în călătoria ei de două săptămâni în Thailanda, ceea ce a inspirat-o să facă același lucru.

Kirstina Corniel și-a găsit meseria: este "nomad digital"

Kirstina Corniel și-a găsit meseria: este "nomad digital"

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si