Actrița Carmen Tănase, ipoteză-șoc: Ținta pandemiei sunt copiii

Actrița Carmen Tănase consideră că pandemia de Covid-19 este mai mult decât un experiment, este un plan bine pus la punct, iar cineva ”stă la butoane și se joacă”. Carmen Tănase susține că ținta acestui plan ar fi copiii, care trebuie să fie învățați să trăiască într-o lume cu restricții.

Author: R.I. joi 03 septembrie 2020 , 09:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Noua teorie a conspirației lansată de una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, Carmen Tănase, spune că tocmai copiii sunt ținta pandemiei de coronavirus. 

Carmen Tănase crede că totul e un plan bine pus la punct în care copiii sunt ținta, pentru că ei își vor forma personalitatea într-un mod total diferit decât au făcut-o generațiile anterioare din cauza restricțiilor care sunt impuse în ceea ce e numit tot mai des „noua realitate”. 

Citeste si: Coronavirusul, de neoprit. India, un nou record zilnic de infecții

Carmen Tănase: Ce înseamnă viața asta nouă? 

Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă. Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută.

Citeste si: Rugăciune pentru bani. Vei atrage banii ca un magnet. Când trebuie rostită

Și atunci refuză să-mi fie teamă, dar mă gândesc cu îngrijorare la copii pentru că am realizat că ei sunt ținta acestei lumi noi – ni se tot spune că trebuie să ne obișnuim cu viața această nouă pe care o s-o trăim. Ce înseamnă viața asta nouă?

Carmen Tanase in fotoliu

Noi avem puncte de reper, noi avem pe ce să ne bazăm, avem un trecut. Am trecut și noi prin dictatură, am trecut prin comunism, prin probleme, prin lipsuri, apoi a venit această libertate, pe care fiecare a înțeles-o cum a vrut, dar am trăit. Generația noastră și-a făcut meseria, am trăit, a râs, s-a distrat, a mers în străinătate.

Citeste si: Vremea schimbă foaia. Avertizare ANM pentru aproape toată ţara

Oamenii aceștia care sunt acum tineri și mai ales copiii care sunt în formare acum, care acum își dezvoltă și sistemul imunitar, dar și absolut toate circuitele psihice, copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici. Reflexul lor așa va fi format.

Citeste si: Un polițist băut din Satu Mare a spulberat o mașină BMW într-un stâlp

Să nu iasă din pătratul acela, pentru dacă vor ieși va fi nenorocire, moare bunicul acasă, să nu se apropie de colegul, să nu pună mâna pe el, pentru că e nenorocire, să nu vadă chipul educatoarei, chipul învățătoarei care acum zâmbește, acum este încruntată, acum vrea să-l mângâie, dar nu poate, să-l tragă de ureche, dar nu poate.

Pentru că așa se dezvoltă un copil. Noi mâncam fructe de pe jos, pentru că sistemul nostru imunitar e în comuniune cu natura, dar copiii aceștia sunt dezinfectați pe mâini de frică. Eu înțeleg părinții, dar cum se dezvoltă el? El nu mai are afect, se dezvoltă fără empatie! ”, a spus Carmen Tănase la  Antena3.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si