Acuzații șocante. "Coronavirusul a fost răspândit de China cu scopul de a coloniza economiile", spune Matteo Salvini, liderul politic italian

Fostul ministru de Interne al Italiei, Matteo Salvini, liderul Ligii Nordului, cunoscut pentru pozițiile sale naționaliste, extremiste și adeseori vehemente, acuză China de infectarea intenționată a planetei cu noul coronavirus, motivul fiind acela de a coloniza economic restul lumii.

Author: R.I. marți 07 iulie 2020 , 09:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Mi se pare clar și evident, nu știu dacă în mod voluntar sau involuntar, China a infectat restul lumii pentru a o coloniza economic. Și-acum nu aş vrea să vină să cumpere pe doi bani hoteluri, afaceri, case, terenuri sau fabrici italiene», a declarat luni Matteo Salvini, liderul Ligii Nordului, pentru Tgcom 24, în speranța că acum „guvernul va spune ceva, va ridica tonul.

China- subliniază Salvini- este un regim comunist sângeros, potrivit IlSole24.

Citeste si: Imaginile cu "gheața roz" din Alpi i-au pus pe gânduri pe oamenii de știință (FOTO)

A trata cu China înseamnă a trata cu un regim sângeros, spune Salvini, potrivit Hotnews.ro. Există 161 de țări din lume- reaminteşte Salvini- care au votat pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă "privind răspândirea coronavirusului, în timp ce, evident, guvernul italian doarme".

Citeste si: Avertismentul unui expert german cu privire la valul 2 de COVID-19. ”Cu cât aerul e mai uscat și rece, riscurile cresc”

Liderul partidului Liga de extremă dreapta a cerut încă de la declanșarea crizei pandemice ca executivul italian, Uniunea Europeană şi Banca Centrală Europeană să acţioneze în forță pentru a compensa costurile economice ale crizei.

El a făcut apel la o "acoperire economică TOTALĂ" a cheltuielilor de sănătate şi măsurilor de salvare pentru companiile şi angajaţii afectaţi, "INDIFERENT DE COST şi folosind ORICE SUMĂ este necesară".

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si