Acuzații dure la adresa unui medic din Capitală! Acesta ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente din Dâmbovița, informează Antena 3 CNN. Incidentul teribil ar fi avut loc în luna decembrie 2022.

Percheziții la casa chirurgului din București

Din păcate, femeia în vârstă de 73 de ani, din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti, a făcut septicemie, iar în cele din urmă, trupul ei a cedat.

Acum, medicul este cercetat pentru ucidere din culpă. 

Citește și: Un copil de 10 ani din Galați, bătut fără milă chiar de vărul și nașul său. Băiatul a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit cu biciul

Miercuri, 15 mai, polițiștii din Dâmbovița au făcut percheziţii la unitatea medicală din Bucureşti şi la domiciliul medicului în vârstă de 69 de ani, din Voluntari, scrie  Agerpres

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară la o unitate medicală din municipiul Bucureşti şi la domiciliu unui bărbat

de 69 de ani, din Voluntari, medic chirurg la unitatea medicală, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă(...). În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat mai multe documente şi un telefon mobil, bunurile fiind necesare pentru administrarea probatoriului în cauză", precizează IPJ Dâmboviţa.

Din respectiva locuință ar fi fost ridicate mai multe documente și un telefon mobil, bunurile fiind necesare pentru administrarea probatoriului în cauză, mai scrie sursa citată mai sus.

Citește și: Ramona a vrut să salveze vieți, dar o boală gravă e pe cale să o răpească pe a ei! Afecțiunea cumplită cu care se confruntă tânăra de 28 de ani din Iași: „A primit un diagnostic crunt”

În cele din urmă, chirurgul a fost ridicat de polițiști și dus la sediu pentru audieri.

În continuare, poliţiştii fac cercetări în acest caz, sub coordonarea procurorului de caz, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Medic din București, acuzat de malpraxis

În luna aprilie, un alt medic din București a primit acuzații dure. De data aceasta, o femeie de 30 de ani a povestit că după ce a fost supusă unei operații, ea nu a mai putut rămâne însărcinată niciodată, potrivit Antena 3 CNN.

Chiar și în aceste condiții, Colegiul Medicilor a decis că doctorul nu a greșit cu nimic. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si