Polițiștii locali brașoveni au avut, miercuri dimineață, o vizită a polițiștilor de la Direcția Generală Anticorpuție, însoțiți de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Aceștia au făcut percheziții la sediul instituției.

Citeste si: Un bărbat a fost prins în flagrant cu aproape 10 kilograme de cannabis

„Vă pot confirma că în cursul zilei de astăzi a avut loc o percheziţie la sediul Poliţiei Locale Braşov.

Momentan, sunt singurele informaţii pe care le deţinem şi vi le putem furniza”, a declarat Oana-Mădălina Ion, purtător de cuvânt Poliţia Locală Braşov.

Citeste si: În Timiș au loc percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri. 16 persoane au fost duse la audieri

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Acei lucrători de poliţie nu şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu şi pentru această neîndeplinire au primit sume de bani sau alte bunuri, la care nu erau îndreptăţiţi. Este vorba inclusiv de verificarea unor lucrări efectuate pe anumite şantiere din municipiul Braşov, unde existau informaţii că aceste lucrări nu sunt conforme cu proiectul autorizat şi, cu toate acestea, nu s-a dispus oprirea lucrărilor sau nu au fost luate măsurile legale”, a precizat prim procurorul Claudiu Sandu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Citeste si: VIDEO| Un polițist a jefuit o sală de jocuri de noroc pentru fiul lui bolnav. El a fost prins după două săptămâni

Un polițist din Târgu Jiu a jefuit o sală de jocuri de noroc

Un polițist din Târgu Jiu a jefuit o sală de jocuri de noroc pentru copilul său bolnav. A fost prins după două săptămâni de colegii săi.

Polițistul a afirmat că fiul lui e bolnav și nu a găsit altă modalitate de a face rost de bani. El s-a gândit să jefuiască o sală de jocuri de noroc și și-a dus planul până la capăt.

Citeste si: Într-un autocamion au fost găsite 81 de kilograme de opiu, în valoare de 1,5 milioane de euro. Acestea aparțineau unui turc

Agentul Poliției a dat spargerea pe 26 februarie 2022. El a fost prins de către colegii săi de abia după două săptămâni, deoarece nimeni nu a bănuit inițial că ar putea fi vorba despre el.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si