Adaposturi de animale doar pe hartie. Realitatea crunta prin care trec mii de suflete din adaposturile din Romania. Caini otraviti si bani publici cheltuiti pe adaposturi neconforme

De mai bine de un an luptam impotriva maltratarii animalelor. Am facut sesizari, am adus dovezi, am solicitat raspunsuri si rezolvari, dar parca ne batem cu morile de vant. Autoritatile nu par sa miste niciun deget. Iata care e situatia, dupa toate eforturile depuse de noi, in multe adaposturi publice din Romania! Va avertizam ca urmeaza imagini cu un putenic impact emotional. ##VIDEO38135##

luni 12 decembrie 2016 , 19:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De mai bine de un an luptam impotriva maltratarii animalelor. Am facut sesizari, am adus dovezi, am solicitat raspunsuri si rezolvari, dar parca ne batem cu morile de vant. Autoritatile nu par sa miste niciun deget. Iata care e situatia, dupa toate eforturile depuse de noi, in multe adaposturi publice din Romania! Va avertizam ca urmeaza imagini cu un putenic impact emotional.
Astazi tragem linie si facem o mica retrospectiva a anului care a trecut. Mai exact o sa va aratam cu bune si cu rele ce s-a intamplat in urma investigatiilor noastre jurnalistice in adaposturile platite din bani publici. Prima oprire o facem la Alexandria.
Anul trecut am ajuns aici. Un asa zis adapost pentru caini. In realitate, un lagar al mortii platit de primarie din banii publici cu 400.000 de lei pe an.
Un angajat al acestui adapost ne-a semnalat lucruri greu de inchipuit pe care nu le-am fi crezut daca nu am fi vazut ororile cu ochii nostri.
Animalele indurau frigul si foamea in propriile dejectii iar la cativa metri in doua fose dezafectate zac in descompunere cadavrele mai multor animale. Unele in saci legati la gura!
La fata locului au venit, la solicitarile noastre, atat reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare cat si criminalistii. Peisajul macabru incepe din biroul medicului!
Dupa terminarea inspectiei, adapostul a fost inchis provizoriu iar cadavrele au fost duse de asociatia Kola Kariola la necropsie si s-au platit peste 8000 de lei pentru a stabili cauza reala a mortii. Intre timp ecarisajul s-a redeschis ca si cum nimic nu s-a intamplat.  Dupa doua luni a venit si rezultatul de la Facultatea de medicina veterinara. Socant: cainii au fost otraviti cu o substanta interzisa in Uninea Europeana!!!
Urmareste continuarea materialului video de mai jos.

Astazi tragem linie si facem o mica retrospectiva a anului care a trecut. Mai exact o sa va aratam cu bune si cu rele ce s-a intamplat in urma investigatiilor noastre jurnalistice in adaposturile platite din bani publici. Prima oprire o facem la Alexandria.Anul trecut am ajuns aici. Un asa zis adapost pentru caini. In realitate, un lagar al mortii platit de primarie din banii publici cu 400.000 de lei pe an.


Un angajat al acestui adapost ne-a semnalat lucruri greu de inchipuit pe care nu le-am fi crezut daca nu am fi vazut ororile cu ochii nostri. 

Animalele indurau frigul si foamea in propriile dejectii iar la cativa metri in doua fose dezafectate zac in descompunere cadavrele mai multor animale. Unele in saci legati la gura!

La fata locului au venit, la solicitarile noastre, atat reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare cat si criminalistii. Peisajul macabru incepe din biroul medicului!Dupa terminarea inspectiei, adapostul a fost inchis provizoriu iar cadavrele au fost duse de asociatia Kola Kariola la necropsie si s-au platit peste 8000 de lei pentru a stabili cauza reala a mortii. Intre timp ecarisajul s-a redeschis ca si cum nimic nu s-a intamplat.  Dupa doua luni a venit si rezultatul de la Facultatea de medicina veterinara. Socant: cainii au fost otraviti cu o substanta interzisa in Uninea Europeana!

Urmareste continuarea materialului video de mai jos.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si