Tânăra din Strehaia s-a omorât într-o gară, imediat după ce a intrat la muncă. Adela avea 25 de ani și suferea de depresie. De aproximativ trei săptămâni era total schimbată. Oamenii din jurul ei au încercat să o facă să treacă mai departe.

Citeste si: Crimă înfiorătoare peste graniță. Copil de 11 ani, dispărut de acasă acum 5 luni, găsit îngropat în beton

Adela a decis, ieri, să-și pună capăt zilelor. Ea s-a împușcat cu pistolul din dotare. Apropiații săi au mărturisit că aceasta nu era deloc bine de mai multe săptămâni, fiind într-o depresie foarte adâncă și simțindu-se extrem de bolnavă.

Citeste si: VIDEO| O elevă de 16 ani din Timișoara l-a înjunghiat în piept pe un băiat care mergea spre școală. A fost prinsă de polițiști

Polițista din Mehedinți suferea de o depresie puternică

Amicii fetei au făcut declarații emoționante. Familia și cei dragi erau alături de ea și încercau să o aducă pe calea cea bună. Adela a refuzat categoric să meargă la psiholog sau la psihiatru.

Mai mult de atât, chiar în urmă cu o zi partenerul ei de viață a dus-o pe Adela la neurolog, ea acuzând stări de rău și dureri puternice de cap.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Polițistul penal și-ar fi ucis iubita în accident

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni... toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul. Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliserăm împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)", a spus prietenul Adelei pentru Observatornews.ro.

Tânăra s-a sinucis, ieri, 19 ianuarie 2021, la primele ore ale dimineții. Prima dată a vorbit la telefon cu soțul ei, după care a mers în baie din gara din Strehaia, acolo unde s-a împușcat cu pistolul pe care îl deținea.

Adela a tras în momentul în care se auzea zgomotul puternic al unui tren, astfel încât să nu se audă arma. La scurt timp colegul ei a venit să o caute și a găsit-o cu glonțul în cap, într-o baltă de sânge.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

adela loredana suferea de o depresie puternică

Adela Loredana la nuntă, alături de soțul ei Sorin.

[Sursa foto: Facebook]

Apropiații sunt șocați de toate cele întâmplate și nu le vine să creadă o asemenea tragedie. Acum se pregătesc să o conducă pe Adela pe ultimul drum, asta după ce în urmă cu 4 luni dansau la nunta sa cu Sorin.

Citeste si: Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte ca Adela să se sinucidă! Polițista i-a scris un mesaj sfâșietor de adio soțului ei, înainte de a recurge la gestul necugetat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si