Adevarul despre accidentarea lui Andrei Stoica de la Exatlon
Life

Adevarul despre accidentarea lui Andrei Stoica de la Exatlon

I. I.
13 mar 2018

Andrei Stoica a parasit competitia Exatlon si, revenit in tara, el a povestit cum s-a accidentat si cum decurge recuperarea.

Andrei Stoica a facut parte din echipa Faimosilor si a fost unul din cei mai apreciati concurenti de la Exatlon. Sportivul a parasit competitia din pricina unei accidentari la picior si a revenit in tara.

Citeste si: Isterie totala la aeroport in Mexic, la sosirea sportivilor de la Exatlon! Ana Lago si Daniel Corral asteptati de mii de oameni

”Pur si simplu mi s-a blocat genunchiul cand m-am aplecat. In momentul minigame-ului nu am simtit nimic, cand m-am asezat pe banca mi-a trosnit, efectiv. Am auzit cum s-a intamplat. Cred ca de la bonusgame m-am accidentat, acolo m-am forsat. M-am speriat pentru viitorul carierei mele, pentru ca stiu situatii de oameni care au fost nevoiti sa renunte dupa ce s-au dus la dus si n-au mai putut sa faca sport.

Doctorul mi-a spus ca am de ales: aici nu te poti recupera complet, mancare nu iti vom da, vitamine nu, acestea sunt conditiile concursului. Am zis ca nu imi pot permite sa imi risc cariera, nu imi permit o accidentare. Stiam ca lipsa vitaminelor si a mancarii ne vor afecta in timp. In timp, cu ajutorul kinetoterapiei, ma voi vindeca. Vor mai fi alte sezoane de Exatlon si poate cine stie, voi reveni.”, a declarat el la WOWBiz.

Citeste si: Alex Moraru, fostul concurent de la Razboinici, a spus totul despre Alina: "Am simtit perversitate. S-a dovedit prin mai multe lucruri"

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook