Adevarul despre boala indragitei Madalina Manole. L-a spus un jurnalist care a cunoscut-o

Adevarul despre boala regretatei Madalina Manole. Artista s-a sinucis.

Webeditor: A.N. Author: Lili Lascar luni 26 martie 2018 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În sufletul Mădălinei Manole ardea flacăra de artist. Muncea mult, avea vise mari şi foarte multe de spus în domeniul muzical, dovadă stând melodiile care au consacrat-o de-a lungul anilor. Însă, înainte de a muri, se considera urâtă, căutând astfel motive pentru a explica de ce nu mai are succesul de altădată.

„Fata cu părul de foc", aşa cum era numită Mădălina Manole, i-a acordat, la un moment dat, un interviu lui Val Vâlcu. Ziaristul a fost întrebat despre acest interviu la România TV. „De regulă, nu povestesc making-of-urile, dar se tot vehiculează ipoteza unei crime şi că au venit detectivi din America. Deseori, diagnosticul de depresie se pune, în cazul sinuciderii, în urma analizei unor discuţii, a unor lucruri povestite de cei din familie sau anturaj", a spus Val Vâlcu, la România TV.

„Preocuparea pentru propria imagine sărea în ochi"

Referindu-se la interviul care a apărut în presa scrisă, jurnalistul a spus că artista l-a sunat, spunându-i că „nu-i plăcea cum a fost pus în pagină un anumit lucru".

„Aproape o oră, 45 de minute, a protestat. Preocuparea pentru propria imagine era extrem de marcantă, sărea în ochi, ceea ce e normal la un artist, însă repetarea obsesivă, parcă ar fi vrut să dea timpul înapoi. Nu accepţi că viaţa trece, că nu mai eşti adecvată unui anumit public, că nu mai poţi face ceea ce făceai la 20 de ani – acestea sunt semne psihologice", a spus Val Vâlcu.

„Înainte să ne gândim la tot felul de scenarii spectaculoase, trebuie să înţelegem că depresia este o boală foarte gravă. Ea există şi nu este diagnosticată mereu", a mai zis jurnalistul la Romania TV, scrie dcnews.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si