Paula Rad este din Zalau si acum locuieste in Cluj Napoca. A marturisit ca lucreaza ca femeie de serviciu, dar ca si-ar dori o cariera muzicala, insa a fost refuzata de conducerea Operei din Cluj.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Desi juratii de la show au fost extrem de impresionati, nu de aceeasi parere au fost si specialistii de la Opera din Cluj, cei care spun ca nu prea se vad cei 11 ani de canto pe care tanara i-ar fi studiat. "E vocea interesanta, poate fi luata in considerare pentru cor intr-o institutie unde au posturi vacante si nevoie de soprane in ansamblul coral. A cantat o arie pe care o canta toate fetitele care au admitere in anul 1 la Conservator. A fost falsuta si pe langa toate cele a si "colaborat" cu compozitorul, aducandu-si aportul muzical, acolo unde a gresit. O astfel de greseala intr-o arie atat de simpla, care este "fluierata" de toata lumea denota faptul ca pregatirea muzicala a domnisoarei lasa de dorit. Insa parerea noastra nu conteaza  atata timp cat cei avizati precum "juratii" spun ca e extraordinara.

Astept o cerere oficiala din partea ei prin care isi exprima dorinta pentru a fi ascultata", a spus Florin Estefan, directorul Operei Nationale din Cluj, pentru cei de la wowbiz.ro.

El a mai spus ca este dispus sa o primeasca la niste auditii, dar a sustinut ca tanara a mintit atunci cand a spus ca a fost refuzata de catre cineva din conducerea Operei.

Mai mult de atat, se pare ca povestea ei impresionanta ar putea fi una fabricata, mai ales ca Paula a avut mai multe spectacole in Cluj, acolo unde a afisat o tinuta demna de o aparitie pe scena, fiind coafata si imbracata elegant, nu asa cum a venit la auditiile concursului.

CITESTE AICI MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si