Adevărul neștiut despre mama Cristinei Țopescu. Femeia locuia în București, vezi care e motivul pentru care nu și-a sunat fiica de sărbători

Rodica Țopescu locuia în România de ceva timp. Femeia se întorsese pentru fiica ei. Medicul Monica Pop a făcut dezvăluiri uluitoare despre Cristina Țopescu și mama ei.

G.B., luni 20 ianuarie 2020 , 17:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prietena apropiată a Cristinei Țopescu, Monica Pop a făcut declarații uluitoare pentru click.ro. Medicul, Monica Pop a afirmat că Rodica Țopescu, în vârstă de 78 de ani, se mutase în București pentru a fi mai aproape de fiica ei. Mama jurnalistei i s-a confensat Monicăi la ceremonia de incinerare a fiicei sale.

Oamenii s-au întrebat cum de Cristina a avut o asemenea moarte alături de câinii săi, fără ca nimeni să se îngrijoreze pentru ea, mai ales în perioada sărbătorilor. Mulți s-au grăbit să o judece pe mama vedetei, Rodica Țopescu, prima soție a lui Cristian Țopescu. Monica Pop a dezmințit totul.

Citeste si: Serghei Mizil a salvat-o pe Cristina Ţopescu din mâinile romilor! Aceştia au vrut să o linşeze pentru că au crezut că le otrăveşte copiii!

Adevărul neștiut despre mama Cristinei Țopescu. Femeia locuia în București, vezi care e motivul pentru care nu și-a sunat fiica de sărbători

„Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina”, a dezvăluit medicul Monica Pop pentru Antena 3.

Adevărul neștiut despre mama Cristinei Țopescu. Femeia locuia în București, vezi care e motivul pentru care nu și-a sunat fiica de sărbători

Foto: Mihai Ionescu.

Monica Pop a precizat că uneori Cristina Țopescu pune o barieră între ea și lume când nu se simțea bine. De data aceasta, unul din câinii ei, care era foarte bolnav, a murit. Așa că ea a decis să se izoleze pentru a-și consuma suferința.

Era vorba despre săptămâni, dacă nu chiar luni de zile de tăcere din partea ei.

Citeste si: Misterul naşterii la Oradea a Cristinei Ţopescu! Tatăl Cristinei a făcut Şcoala de Grăniceri şi a cunoscut-o în oraşul de pe Criş pe prima sa soţie! Cristina a fost crescută până la 5 ani de bunicii materni!

„Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se-ntâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul. Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei. Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, a explicat medicul la Antena 3.

Cristina Țopescu a murit în data de 28 decembrie, la vârsta de 59 de ani, în casa în care locuia la Otopeni.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Cristina Țopescu! S-a aflat abia după moartea ei! A fost condamnata la trei ani de închisoare! Cine a salvat-o atunci de la chin!

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si