Fata locuieste cu sora ei intr-un apartament din Timisoara, dar ele sunt din Caras-Severin. Marti dimineata, sora mai mare a Rebecai a revenit in Timisoara pentru a merge la munca, iar adolescenta trebuia sa mearga la scoala.

Prietenii si colegii Rebecai, au instiintat-o pe sora ei ca fata a lipsit toata ziua.

De acasa nu lipseau haine, bani si nici nu erau bagaje facute. Familia este indurerata si nu se astepta la asa ceva, tinand cont ca adolescenta, spun ei, este o fata responsabila si serioasa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pe retelele de socializare lumea s-a mobilizat deja pentru a o gasi pe fata: "Nu au fost certuri ca sa fie vreun motiv de razvratire nu se stie sa aiba vreun prieten, nici bolnava! Cine are pe inima, hai sa ne unim in rugaciune ca Dumnezeu sa faca un miracol, familia este la pamant", a fost mesajul emotionant care a primit numeroase aprecieri pe Facebook.

Toti cei care au informatii despre Rebeca sunt rugati sa sune la 112. Fata are 1,68 inaltime, 54 kg, par saten si ochi caprui, purta la momentul disparitiei o geaca, pantaloni maro de jeans si adidasi.

Sursa: opiniatimisoarei.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si