Adolescenta răpită de Gheorghe Dincă, mărturii înfiorătoare: "M-am trezit în casa lui şi mai era o fetiţă"

O adolescentă de 17 ani, răpită de monstrul din Caracal în urmă cu un an și care a reușit să scape, rupe tăcerea.

Author: K.B. joi 09 ianuarie 2020 , 11:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Adolescenta l-a contactat pe bunicul Luizei Melencu, fata răpită de Dincă în luna aprilie și i-a povestit cum acesta a răpit-o de pe stradă și a dus-o în casa lui Caracal.

Prin intermediul Facebook Messenger, fata, care a precizat că în prezent locuieşte cu părinţii în Germania, i-a povestit bunicului Luizei Melencu tot ce i s-a întâmplat.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, despre criza SUA-Iran: Este o „joint venture”, o afacere în comun a două părți din care câștigă ambele

Citeste si: Un secretar de stat din ministerul Culturii este acuzat că a hărțuit sexual o minoră de 17 ani

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

'Mă cheamă Maria*, am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea', a scris tânăra în mesajul trimis pe Facebook.


Prin intermediul Facebook Messenger, fata, care a precizat că în prezent locuieşte cu părinţii în Germania, i-a povestit bunicului Luizei Melencu tot ce i s-a întâmplat.
Eu mergeam pur şi simplu pe trotuar şi a oprit o maşină lângă mine şi m-a întrebat dacă merg cu ocazia. Era Dincă. Am spus nu, să îşi vadă de drum. Dar a venit lângă mine şi mi-a pus ceva la nas şi am adormit după...', a povestit fata.

Citeste si: Atac cu rachete în Zona Verde din Bagdad, una dintre ele căzând la 100 de metri de sediul Ambasadei SUA

'M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul şi mă simţeam rău, dar mai era o fată. Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi ani avea. Avea 12 ani, deci nu mi-a venit să cred...', a mai explicat tânăra de 17 ani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si