Adrian Alexandrov îşi dorea să devină prim-ministru dacă Elena Udrea va fi preşedinte: „M-aş implica în tot ce ţine de organizarea României”

La un moment dat s-a aflat că Adrian Alexandrov îşi doreste să devină prim-ministru, în cazul în care Elena Udrea ar câştiga alegerile prezidenţiale.

Matei Vaihan, joi 11 octombrie 2018 , 07:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu e un secret că Adrian Alexandrov îşi doreste să devină prim-ministru. Într-o emisiune televizată din iulie 2018, iubitul Elenei Udrea a vorbit, din Costa Rica, despre viitorul politic al partenerei sale, deşi aceasta era dată în urmărire internaţională după ce instanţa supremă o condamnase la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute.

Adrian Alexandrov îşi doreste să devină prim-ministru: „Dacă va dori să reintre pe scena politică are susţinerea mea"

„Dacă va dori să reintre pe scena politică are susţinerea mea. (...) M-aş bucura să reuşească şi să ajungă la prezidenţiale şi să câştige cursa în campania pentru prezidenţiale.”, a mărturisit Alexandrov la Antena 1. În prezent, Alexandrov are grijă de fiica sa, pentru că Udrea a fost arestată de Interpol şi dusă la închisoare.

Adrian Alexandrov îşi doreste să devină prim-ministru: "Aş avea Guvernul la dispoziţie"

Oamenii au aflat că Adrian Alexandrov îşi doreste să devină prim-ministru. Întrebat ce funcţie i-ar plăcea să ocupe în politică, dacă Udrea ar fi votată preşedinte, Alexandrov a declarat: “Prim-ministru, pentru că aş avea Guvernul la dispoziţie, în sensul în care m-aş implica în tot ce ţine de organizarea României”.

Te-ar putea interesa si