Adrian Corduneanu dezvăluie cum a cucerit-o pe Ramona, soția lui: ”Ea avea doar 13 ani și eu 16! Doi ani am avut scandaluri cu familia ei!”

Interlopul Adrian Corduneanu se iubește cu Ramona de aproape 25 de ani, cei doi având împreună 3 copii.

Author: Petru Luca joi 03 septembrie 2020 , 17:00

Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu, fratele mai mic al lui Costel Corduneanu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Interlopul Adrian Corduneanu se iubește cu Ramona de aproape 25 de ani, cei doi având împreună 3 copii. Prezent zilele acestea în Capitală, unde își răsfața consoarta, Adrian Corduneanu nu a ratat ocazia de a mai posta câteva fotografii cu partenera lui la piscină, foarte mândru de modul în care arată

mama copiilor lui. Anul trecut, în octombrie, Corduneanu a povestit pentru 7est.ro cum a abordat-o inițial pe Ramona, alintată ”Diamantul Roz” și ce reacție a avut atunci familia fetei. 

Citeste si: El e moștenitorul secret al lui Emi Pian! Antonio Emi Pian s-a născut cu 10 zile înainte ca interlopul să fie ucis!

“În 1996 m-am cunoscut cu Ramona. Pe ea am întâlnit-o la Sala Sporturilor, acolo aveau părinții ei un restaurant, iar noi frecventam mult acel loc. Ne-am văzut, ne-am plăcut, dar nu a fost chiar așa ușor. Prima dată când i-am dat întâlnire părinții nu au lăsat-o, dar nu m-am lăsat și chiar dacă aproape doi ani am avut certuri, scandaluri cu familia, noi am rămas împreună.

Părinții ei spuneau că nu o lasă cu mine, eu m-am ținut de ea și noi chiar ne-am plăcut de la început și este iubire adevărată și astăzi când avem trei copiii frumoși.

Adrian și Ramona Corduneanu
Soții Corduneanu postează mereu fotografii cu ei la piscină

Noi ne-am cunoscut când ea avea doar 13 ani și eu 16 și din 1996 și până acum, adică de 23 de ani suntem împreună. Avem trei copii frumoși, două fete gemene și un băiețel. Suntem o familie unită, ne iubim foarte mult copiii și suntem foarte fericiți. Noi suntem familiști și cea mai mare bucurie a noastră este familia”, a spus Adrian Corduneanu pentru sursa citată. 

Adrian Corduneanu este deranjat că este numit interlop

Foarte apropiat de Florin Salam, ca și fratele lui, Costel, care a sărit recent în apărarea manelistului ,  Adrian ”Beleaua” recunoaște că este deranjat de faptul că lumea îi consideră ”interlopi”, deși cei mai mulți frați ai lui au făcut sport de perfomanță, Costel apărând chiar la două Olimpiade culorile României, ca participant la competiția de lupte libere. 

Adrian și Ramona Corduneanu
Adrian și Ramona s-au cunoscut în 1996


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si