Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu învârt “Roata Norocului”

Duminica aceasta, de la ora 20:00, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi vă invită la o nouă ediție “Roata Norocului”, la Kanal D.

Author: Andreea Bolocan vineri 30 iulie 2021 , 16:13

Emisiunea Roata Norocului  kanal d bursucu ana
Emisiunea Roata Norocului
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cea mai îndrăgită emisiune concurs, “Roata Norocului” vine duminica, de la ora 20:00, la Kanal D, cu o ediție incendiară, din care nu vor lipsi premiile uriașe puse în joc, dar foarte multă distracție. Într-o

ipostază inedită se prezintă, de data aceasta, frumoasa Ana-Maria Barnoschi care va `transforma` platoul “Roata Norocului”, într-un salon de înfrumusețare.       

 

“Mai Bursucule, mi-ai spus tu cândva că nu te `coafează` nimic, și m-am gândit să-mi deschid salon de înfrumusețare, ca să te coafez”,  îi mărturisește Ana, colegului ei, care este foarte surprins de apariția inedită a acesteia. 

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”: Incursiune în “cea mai frumoasă stațiune de pe continent”

Claudia și Adriana sunt pregătite să câștige cât mai multe premii

Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu, una dintre cele mai frumoase și talentate interprete de muzică populară din România, sunt vedetele care vor învârti, duminica aceasta, “Roata Norocului”, și sunt pregătite să câștige cât mai multe premii pentru o familie aflată în dificultate. Impresionată de situația familiei pe care o reprezintă în această ediție, Adriana Bahmuțeanu le transmite un mesaj impresionant membrilor familiei nevoiașe:

“Pentru dumneavoastră ne `luptăm`!”, spune încrezătoare vedeta chiar înainte de începerea concursului. 

Vigilente, puse pe treabă dar și pe șotii, cele două vedete sunt gata să deslușească consoanele și vocalele ce se ascund în spatele puzzle-urilor, pentru a găsi soluțiile corecte.

Citeste si: Ioana Filimon și Otniela, cele două grații care se alătură celorlalte concurente la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Din îndrăgitul show nu vor lipsi `pedepsele` care vor face deliciul privitorilor atunci când concurenții vor trebui să le ducă la îndeplinire.

Emisiunea Roata Norocului va avea loc în această duminică

Nu ratați o ediție inedită “Roata Norocului”, duminica aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si