Afacerea actorului Gabriel Fătu a intrat în faliment! Firma care importa cafea avea datorii de aproape un milion de lei!

E clar că afacerea actorului Gabriel Fătu a intrat în faliment, după doar câţiva ani de la înfiinţare.

Matei Vaihan, miercuri 02 ianuarie 2019 , 08:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tribunalul Ilfov a decis că afacerea actorului Gabriel Fătu a intrat în faliment. Decizia a fost luată anul trecut, dar procedura insolvenţei pentru firma Alvorada Cafe Expert SRL fusese demarată pe 14 iulie 2016. Conform declaraţiilor de avere depuse de Fătu în ultimii ani, acesta deţinea 20% din acţiunile firmei, valoarea acestora fiind de 20.000 de euro. “În baza art.175 alin. 2 rap. la art. 176 din Legea nr.85/2014, închide procedura insolvenţei faţă de debitorul SC ALVORADA CAFE EXPERT SRL”, se arată în hotărârea judecătorilor. 

Afacerea actorului Gabriel Fătu a intrat în faliment: "Descarcă pe lichidatorul judiciar de orice îndatoriri"

„Descarcă pe lichidatorul judiciar INSOLV CONSULT TEAM SPRL de orice îndatoriri ori responsabilităţi faţă de procedură, debitoare şi averea sa, creditori, titulari de garanţii şi asociaţi, cf. art. 180 din Legea nr. 85/2014. Dispune radierea debitorului din evidenţele ONRC - Registrul Comerţului Ilfov, cf. dispoziţiilor art. 176 alin.1 din Legea nr.85/2014. În baza art. 179 din Legea nr.85/2014, sentinţa de închidere a procedurii va fi notificată direcţiei generale regionale a finanţelor publice şi administraţiei finanţelor publice Ilfov şi Oficiului Registrului Comerţului Ilfov de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru efectuarea menţiunilor corespunzătoare”, a decis Tribunalul Ilfov.

Afacerea actorului Gabriel Fătu a intrat în faliment. Firma a bifat pierderi de 750.000 de lei

După doar 5 ani de activitate, afacerea actorului Gabriel Fătu a intrat în faliment. Alvorada Cafe Expert SRL a fost înfiinţată în 2011 şi a activat până în 2015. În 2011, 2012 şi 2013 s-au bifat profituri modeste, în timp ce., în 2014 şi 2015 pierderile cumulate au fost de aproximativ 750.000 de lei. Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, firma la care era acţionar Fătu avea, la finalul lui 2015, datorii de 980.795 de lei.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Final spectaculos în jocul pentru recompensă. Ce echipă a câștigat mult râvnitul premiu? Final spectaculos în jocul pentru recompensă. Ce echipă a câștigat mult râvnitul premiu?
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi... Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea
monitorulcj.ro
Restaurantele din Cluj-Napoca, la un pas de redeschidere! Când ar putea primii clienți... Restaurantele din Cluj-Napoca, la un pas de redeschidere! Când ar putea primii clienți în interior
infoactual.ro
Ce pensie va încasa Donald Trump. Suma este uriașă Ce pensie va încasa Donald Trump. Suma este uriașă
infoactual.ro
Anunț de ultimă despre Survivor România. Ce se întâmplă cu cel mai urmărit reality al... Anunț de ultimă despre Survivor România. Ce se întâmplă cu cel mai urmărit reality al momentului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si