Românca în vârstă de 36 de ani este stabilită în Italia de mai bine de două decenii, încă de atunci când era doar o adolescentă. În urmă cu trei ani. Mihaela a dat startul propriei afaceri, o fermă agricolă care se bucură de un mare succes.

„Am decis să-mi schimb viața în 2020, în perioada de izolare. Am vrut să am propria afacere”.

Citește și: Ion s-a stins din viață în urma unui accident cumplit. Familia românului le cere socoteală medicilor care nu l-au mai putut salva

Timp de mulți ani, Michael a fost angajată ca muncitoare în fabrică. Aceasta a decis să-și dea demisia și să investească toate resursele financiare pe care le adunase dea-lungul anilor în ferma și afacerea sa agroturistică.

Mihaela crește peste 200 de găini

„Am început lucrările imediat ce s-a încheiat cu restricțiile, cumpărând animalele și echipamentele necesare, ajutată fiind doar de familia mea”. Românca în vârstă de 36 de ani se consideră norocoasă, asta mai ales că familia ei a susținut-o în ceea ce a vrut să facă, spre deosebire de statul italian, „care nu m-a ajutat niciodată până acum”, a mărturisit aceasta.

Totodată, românca a dezvăluit că cele mai mari obstacole de care s-a lovit în ultimii trei ani au fost cele de natură economică: „Ajutoarele de la stat ajung numai la companiile mari. Cei mici trebuie să-și sufle mânecile și să facă totul singuri. Este un adevăr trist pentru mulți”, a mărturisit antreprenorea de succes.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citește și: Florina s-a stins din viață fulgerător în Italia. Mesajul emoționant postat de româncă înainte de a-și găsi sfârșitul

Astăzi, ferma agricolă a Mihaelei are o suprafață de zece hectare și adăpostește peste 300 de animale, dintre care 200 de găini, un cal, doi măgari, trei alpaca, rațe, prepelițe și păuni. Producția care i-a adus succesul româncei variază de la ouă, la usturoi, legume de sezon și alte verdețuri.

În anul 2022, afacerea româncei a fost desemnată câștigătoarea premiului Oscar Green 2022 promovat de Giovani Impresa Coldiretti Toscana, premiind spiritul de adaptare al noii generații de fermieri și punerea în valoare a produselor locale.

Ce sfat are Mihaela pentru cei ce vor să intre în lumea afacerilor de acest fel

„Suflecați-vă mânecile! Și rezistați dificultăților! Sper să fiu un exemplu pentru mulți, în special pentru femei. Sunt convinsă că în următorii câțiva ani vom reveni la lucrul pământului ca pe vremuri. Iar numărul persoanelor care vor face această alegere va crește și mai mult”, este recomandarea româncei.

Citește și: Descoperire macabră într-o dubă! Un adolescent, aproape mort, a fost găsit într-un sicriu

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: "Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei- radioimpuls.ro

Pe viitor, obiectivul Mihaelei Dinică este de a constitui o rețea de colaborare cu alți fermieri din zonă. Dar și să crească numărul de animale și să dezvolte un proiect de fermă educațională, care să implice școli și alte instituții locale. Oul de culoare albastră a devenit rapid căutat de bucătarii locali, care îl oferă în meniul lor.

Românca este foarte mulțumită de alegerea făcută și nu s-ar întoarce pentru nimic în lume la lucrul în fabrică. „Uneori, animalele oferă mai multă dragoste și satisfacție decât oamenii”.

Citește și: Liliana a fost răpusă de o boală necruțătoare. Românca era celebră în Italia datorită dansurilor sale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si