Afacerile lui Gica Hagi l-au imbogatit pe „Rege”! Anul trecut, a castigat peste 3,5 milioane de euro din fotbal si turism!

Rezultatele financiare, valabile pentru anul 2017, arata ca afacerile lui Gica Hagi l-au imbogatit pe „Rege”.

Matei Vaihan, marți 10 iulie 2018 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cifrele de la Ministerul de Finante indica faptul ca afacerile lui Gica Hagi l-au imbogatit pe „Rege”. Cel mai bun fotbalist roman din istorie are doua firme, „Fotbal Club Viitorul SA”, prin care isi desfasoara activitatea clubul de fotbal pe care il patroneaza, si „Hagi Sport SRL”, prin care isi deruleaza afacerile hotelul de 4 stele din Mamaia.

Afacerile lui Gica Hagi l-au imbogatit pe „Rege”. Hotelul din Mamaia i-a adus un profit de peste 2 milioane lei

Anul 2017 a fost foarte bun pentru ambele firme. „Fotbal Club Viitorul SA” a inregistrat un profit net de 14.156.734 de lei, in principal datorita vanzarii de jucatori, in timp ce „Hagi Sport SRL” a bifat un castig net de 2.207.482 de lei. In total, cele doua firme i-au adus lui Hagi un profit total de 16.364.216 lei, adica aproximativ 3,5 milioane de euro.

Afacerile lui Gica Hagi l-au imbogatit pe „Rege”. S-a zvonit ca a vrut sa vanda hotelul pentru 9 milioane de euro 

In 2017, afacerile lui Gica Hagi l-au imbogatit pe „Rege”. Cu un an inainte, lucrurile nu au stat la fel de bine, clubul de fotbal inregistrand o pierdere de peste 6 milioane de lei. Mai mult, la un moment dat, presa economica a dezvaluit ca Hagi este tentat sa isi vanda hotelul de la Mamaia, pentru 9 milioane de euro, pentru a investi si mai mult in Viitorul. Fostul mare fotbalist a dezmintit vehement informatia. Recent, Gazeta Sporturilor a dezvaluit ca Gheorghe Hagi este tentat sa vanda o parte din actiunile de la Viitorul Constanta. Potrivit ziarului, Dragoş şi Adrian Pavăl, detinatori ai lantului Dedeman, creditati cu o avere de 1,1 - 1,2 miliarde de euro, sunt interesati sa achizitioneze 49% din pachetul de actiuni al clubului lui Hagi.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si