Gica Hagi, ironizat de actorii din noua generatie! Au transformat "perlele" Regelui in poeme

Gica Hagi, cel mai important fotbalist din ultimii 30 de ani in Romania, este ironizat de doi actori din generatia tanara: Letitia Vladescu si Alexandru Nagy, intr-o serie de filmulete pe Youtube.

Radu Constantin, duminică 25 martie 2018 , 20:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Letitia Vladescu si Alexandru Nagy au avut ideea de a transforma „perlele” lui Gica Hagi in momente artistice. Sub denumirea „Cele mai frumoase poezii de Gica Hagi”, actorii citeaza din „numarul 10” al Nationalei Romaniei si imprima un suflu artistic peste momentele de fractura logica din citatele acestuia.

Gica Hagi este cunoscut pentru „perlele” pe care le-a lansat de-a lungul timpului, de cand participa la conferintele de presa in calitate de antrenor. El a recunoscut ca uneori are mici probleme in exprimare, insa a cerut sa fie judecat pentru ce a reprezentat si reprezinta in plan sportiv, nu pentru ceea ce spune.

„Atacul” actorilor la Hagi este cu atat mai discutabil cu cat vine de la colegi de breasla si de generatie cu fiica fotbalistului. Kira Hagi are 22 de ani si studiaza actoria in Statele Unite. Cu trei luni in urma, ea a fost desemnata „cea mai buna actrita” la Actors Awards, o competitie internationala pentru tinerii actori.

 

Toate peste tot,
De Gica Hagi

„Nu stiu de disparitie
Deci asta e un lucru...
Vorbim de un lucru
De... a disparea inseamna contabilitate
Buget, da?
Eu vorbesc de finantare
Si de probleme,
Probleme sunt peste tot
Si-n Germania, si-n Spania
Si-n aer...
Toate peste tot!
Dar exista ele... o prioritate?”

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si