„Astăzi, la reuniunea miniștrilor de externe ai UE, s-a ajuns la un acord politic cu privire la cea de-a cincea tranșă de asistență militară pentru Ucraina ”, a declarat ministrul suedez de externe Ann Linde într-un comunicat.

Ucraina va primi alte 500 de milioane de euro pentru a cumpăra arme

Din cele 500 de milioane de euro, Ucraina ar trebui să cumpere arme și provizii pentru armata ucraineană, dar și mai multe arme latele.

Citeste si: Rachetele HIMARS aduc teroare în armata rusă. Cum funcționează acestea și de ce fug soldații rusi de ele

„Europa continuă să susţină pacea şi să apere valorile noastre”, a justificat Michel acest nou ajutor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Decizia a fost luată în cadrul unei întâlniri ce are loc la Bruxelles unde dezbat și adoptarea de noi sancţiuni împotriva Rusiei, inclusiv interzicerea importurilor de aur rusesc în UE.

Zelenski îi demite pe șeful serviciului de securitate de stat și pe procurorul general

Zelenski îl acuză pe Ivan Bakanov de faptul că nu s-a implicat suficient în apărarea Harkovului și că ”s-a gândit doar la sine”. 

Citeste si: Vladimir Putin a recunoscut: Armata rusă trece prin momente dificile

Președintele ucrainean a spus că, „până în prezent, au fost înregistrate 651 de proceduri penale privind activitățile de trădare și colaborare ale angajaților din cadrul procuraturii, ale organelor de anchetă preliminară și ale altor agenții de aplicare a legii”. „Mai mult de 60 de angajați ai procuraturii și ai SBU au rămas pe teritoriul ocupat și lucrează împotriva statului nostru", a spus el. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si