Alege cursuri de engleză online pentru copii și va putea răspunde cu "Yes, I know!"

Ajută-l pe copilul tău să poată comunica sigur pe el și fără probleme cu oricine, indiferent de locul din care persoana respectivă vine. Participarea la cursuri de engleză online pentru copii reprezintă șansa copilului tău de a învăța să converseze în a doua cea mai vorbită limbă din lume.

Author: Sorin Negru joi 26 ianuarie 2023 , 11:47

limba straina

Învățatul online este avantajos dintr-o mulțime de motive, iar eficiența nu-i poate fi contestată, atât timp cât există interes.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Totodată, copilul tău nu va mai fi pus în dificultate niciodată atunci când cineva îi va pune întrebarea ”Do you speak English?”, pentru că el va putea răspunde sigur pe el: ”Yes, I know!”

Alegerea unor cursuri engleza online copii îi va oferi oportunitatea de a învăța să comunice în această limbă, indiferent de locul în care se află. Singura condiție pentru ca acesta să poată participa la ore este să aibă o conexiune bună la internet, căci orele se desfășoară online, prin intermediul platformei Zoom, integrată în site-ul Centrului de limba engleză Flying Colours.

Un alt avantaj al acestor cursuri de limba engleză online destinate copiilor îl reprezintă faptul că se desfășoară în grupuri de 8-10 elevi. Profesorii au limitat numărul de participanți din cadrul unui grup la 10 elevi, astfel încât să fie suficient de mulți pentru ca orele să se desfășoare interactiv, însă suficient de puțini pentru ca elevii să poată beneficia de toată atenția profesorilor.

Cum se desfășoară aceste cursuri de engleză online pentru copii?

Orele sunt ținute de profesori cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, cu ajutorul unor metode de predare moderne. Profesorii urmăresc dezvoltarea tuturor celor 4 abilități necesare în învățarea limbii engleze: citit, scris, vorbit și ascultat.

Citeste si: Concediu de odihnă 2023! Până la ce dată se pot recupera zilele de concediu rămase din anul 2022- kanald.ro

Citeste si: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți- wowbiz.ro

Copiii sunt extrem de receptivi, avizi să acumuleze cunoștințe pe care le absorb ca un burete. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că nu este deloc ușor să le menținem interesul captat vreme îndelungată. Și mai ales pentru învățat! Din acest motiv, profesorii folosesc strategii și tehnici moderne, care să transforme învățatul în joacă și să facă orele distractive. Jocurile de rol, prezentările de proiecte sau dezbaterile sunt doar o parte dintre exercițiile pe care profesorii le folosesc pentru ca elevii să își mențină interesul în timpul acestor cursuri de engleză online pentru copii.

cursuri online

Orele sunt ținute de profesori cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, cu ajutorul unor metode de predare moderne

Învățatul online este avantajos dintr-o mulțime de motive, iar eficiența nu-i poate fi contestată, atât timp cât există interes. Astfel că faptul că aceste ore se desfășoară online reprezintă un avantaj și nicidecum un dezavantaj. Un avantaj major este reprezentat de faptul că atât tu, cât și copilul nu va trebui să vă încărcați inutil programul și să pierdeți timp și energie în trafic. Cursurile online sunt un avantaj cu atât mai mult dacă nu locuiești în București, însă îți dorești pentru copilul tău să învețe de la cei mai buni. Acum e posibil! Singurele lucruri de care are nevoie copilul tău sunt o bună conexiune la internet și liniște pentru a putea comunica atât cu profesorii, cât și cu ceilalți participanți la ore.

Citeste si: Veste bună pentru femeile din România! Statul oferă vouchere de 250 de lei pentru alimente, chiar înainte de Paște- kfetele.ro

Citeste si: Din ce face bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer? Determinată din fire, artista nu a profesat niciodată în domeniul studiat și s-a reprofilat- radioimpuls.ro

Solicită o evaluare de nivel și oferă-i șansa de a învăța engleză ca un nativ, indiferent unde locuiește. Înscrie-ți copilul la cursuri engleză online copii și ajută-l să își dezvolte abilitatea de a comunica spontan și liber, la nivel nativ. În plus, va avea oportunitatea de a lega noi relații de prietenie și a descoperi că învățatul poate fi și distractiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si