Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă: "Contracandidatul meu este Klaus Iohannis şi sunt singurul contracandidat care contează"

Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă, președintele PSD, spune că actualul președinte, Klaus Iohannis, este contracandidatul său în alegerile prezidenţiale, lucru care este valabil şi invers, specificând totuși că nu vrea ca acest lucru să fie interpretat ca o aroganţă.

Author: Raluca Ionita joi 24 octombrie 2019 , 13:54

Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă: "Contracandidatul meu este Klaus Iohannis şi sunt singurul contracandidat care contează"
Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă, președintele PSD, spune că actualul președinte, Klaus Iohannis, este contracandidatul său în alegerile prezidenţiale, lucru care este valabil şi invers, specificând totuși că nu vrea ca acest lucru să fie inter
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Alegeri prezidențiale 2019. "Sunt convinsă că contracandidatul meu este Klaus Iohannis şi sunt singurul contracandidat care contează în această luptă.

Nu vreau să credeţi că acest lucru este o aroganţă, dar uitaţi-vă la toţi ceilalţi că au răspuns ordinului dat de Iohannis pentru demiterea acestui guvern. Deci într-un fel s-au subordonat domnului preşedinte Klaus Iohannis şi atunci de ce să credem că intră într-o luptă cu domnul preşedinte dacă au ascultat de ceea ce le-a ordonat domnul preşedinte legat de demiterea acestui guvern", a declarat Viorica Dăncilă, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Suceava.

Citeste si: Ponta, după întâlnirea cu Orban: Nu vom vota acest guvern al domnului Orban. Reacția premierului desemnat

Citeste si: Dăncilă: Nu avem nevoie de un preşedinte care nu lucrează sâmbătă şi duminică, care nu lucrează după ora 18, că are somnul de frumuseţe

Citeste si: Alegerile prezidențiale 2019, anulate! Augustin Zegrean: "Ar fi trebuit începută urmărirea penală"

Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă: "Contracandidatul meu este Klaus Iohannis şi sunt singurul contracandidat care contează"
Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă, președintele PSD, spune că actualul președinte, Klaus Iohannis, este contracandidatul său în alegerile prezidenţiale.

Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă: "Nu e o problemă că a trecut moţiunea, se întâmplă"

Viorica Dăncilă a vorbit și despre moțiunea de cenzură și spune că nu este o problemă că a trecut, precizând că celelalte partide nu au avut o alternativă la acest lucru. "Nu e o problemă că a trecut moţiunea, se întâmplă, au mai fost moţiuni de cenzură care au trecut, dar în momentul în care dărâmi un guvern, toate celelalte partide politice trebuiau să aibă o alternativă, trebuiau ceilalţi să discute, noi vrem alegeri în două tururi sau noi vrem alegeri anticipate. Toate aceste lucruri trebuiau discutate şi vedeau dacă au această alternativă, dacă dădeau dovadă de responsabilitate. Dar vedem acum că nu se înţeleg în niciun fel şi atunci toată lumea se întreabă ce urmează", a explicat Viorica Dăncilă.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Lista completă a secțiilor de votare din diaspora- AICI pot vota românii

Citeste si: Dăncilă, atac furibund: "Luăm în calcul şi suspendarea preşedintelui"

Citeste si: Dăncilă: Preşedintele nostru, înalt ca bradul, dar leneş, încearcă să ne convingă după cinci ani că mai merită un vot

Viorica Dăncilă a mai precizat că Guvernul interimar pe care îl conduce nu poate adopta proiecte de lege, fiind multe lucruri pe care nu le poate face deoarece acestea există limitele legale.

"Noi avem un guvern interimar. Dar nu putem să adoptăm proiecte de legi, avem anumite lucruri pe care nu putem să le facem, iar oamenii au nevoie în continuare de acte normative, de măsuri luate de guvern, nu doar măsurile care se încadrează în limitele legii. Vine iarna, trebuie să ne ocupăm de deszăpezire, de căldură, de foarte multe lucruri, de alegeri", a mai declarat Viorica Dăncilă, liderul PSD, înainte de alegeri prezidențiale 2019.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si