Alegeri SUA 2020. UPDATE:  Așteptarea a luat sfârșit. Vă prezentăm rezultatele parțiale ale alegerilor SUA 2020. Cine este în fruntea clasamentului Donald Trump sau Joe Biden, chiar dacă numărătoarea voturilor continuă.

Ora 10:45- Joe Biden- 49,8% cu un număr de 67.261.273.

Donald Trump- 48,5% cu 65.519.033 de voturi din partea americanilor.

Ora 09:39- Biden înregistrează un procent de 49,8% și are 66.564.466.


Trump deține un procent de 48,6% cu 64.925.019 de voturi.

Ora 08:44- Joe Biden- 49,9% cu 65.130.431 de voturi.

Donald Trump- 48,5% cu 63.374.244 din voturile înregistrate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Ora 07:19- Lucrurile se schimbă din minut în minut, iar numărarea voturilor continuă. Sondajele oficiale arată că Biden se menține în fruntea voturilor: Joe Biden 49,7%, în timp ce Trump numără 48,7% din voturi. În prezent, Joe Biden are 59.903.391 de voturi, iar Donald Trump are 58.637.867 de voturi înregistrate.

Rezultatele pe state se regăsesc AICI

Primele rezultate finale ale zilei Z din alegerile prezidențiale sunt din America au venit din orășelul Dixville Notch, din statul New Hampshire, informează CNN.

Toate cele cinci voturi din micul orășel situat la granița dintre SUA și Canada s-au dus către candidatul democrat Joe Biden.

Citeste si: Trump sau Biden? Istoricul care nu a dat greș în predicțiile din SUA a spus cine câștigă!

Alegeri SUA 2020. Primele rezultate finale: Joe Biden câștigă în fața lui Trump

Buletinele de vot au fost exprimate în primele minute de după miezul nopții, devenind printre primele exprimate și contabilizate în ziua alegerilor. Potrivit tradiției, toți alegătorii eligibili se adună în celebra „sală de vot” din clădirea The Balsams, Dixville Notch, pentru a-și exprima voturile secrete odată cu deschiderea urnelor la miezul nopții.

Potrivit CNN, voturile sunt înregistrate rapid și rezultatele anunțate cu cel puțin o oră înainte de orice altă localitate din America, Dixville Notch devenind astfel un loc favorizat pentru reporteri și observatori dornici să afle primele indicii despre ceea ce urmează să se întâmple în ziua alegerilor.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: "Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai iconice ținute ale sale. Ce face cu hainele pe care nu le mai poartă- radioimpuls.ro

alegeri SUA
Alegeri SUA, cine a câștigat alegerile în Dixville Notch

Toate cele 5 voturi din Dixville Notch s-au dus la Joe Biden, dar asta nu înseamnă nimic pentru rezultatul final din SUA. În urmă cu patru ani, micul orășel a votat categoric cu Hillary Clinton, nominalizată la acea vreme împotriva lui Donald Trump, dar acesta din urmă s-a impus în cursa pentru Casa Albă.

Predicție despre rezultatul final al alegerilor din SUA 

Alegeri SUA 2020. Toată planeta își ține răsuflarea pe 3 noiembrie: cine va fi noul președinte al SUA, Donald Trump sau Joe Biden? Majoritatea caselor de pariuri vor închide la noapte posibilitatea de a paria pentru cei doi favoriți la Casa Albă, actualul președinte Donald Trump și adversarul său, Joe Biden. În prezent, cotele sunt de partea lui Joe Biden- 1,50 versus 2,60.

Dar mai important este pariul făcut de istoricul american care nu a greșit nicio predicție pentru Casa Albă de 36 de ani.

Citeste si: CV și avere Joe Biden. Toate datele despre rivalul lui Donald Trump la președinția Statele Unite

„Previziunea mea este că Donald Trump va deveni primul președinte de la George H. W. Bush încoace care pierde Casa Albă după un singur mandat, iar Joe Biden va fi următorul președinte al Statelor Unite ”, a declarat duminică istoricul Allan Lichtman.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si