Alertă din cauza unui pachet suspect găsit pe bulevardul Kiseleff din Capitală. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști, pirotehniști și pompieri după primirea primului apel la 112.
Potrivit informațiilor obținute  alarma a fost falsă. "Pachetul" respectiv era, de fapt, un geamantan în care se aflau haine.

Citește și: Panică într-un centru comercial din Timișoara după ce un adolescent a sunat la 112 să raporteze o bombă

Panică într-un centru comercial din Timișoara după ce un adolescent a sunat la 112 să raporteze o bombă

Autoritățile din Timișoara au fost în alertă după ce un adolescent de 15 ani a sunat la 112 pentru a anunța că un dispozitiv exploziv a fost plasat la centrul comercial Iulius Town din Timişoara.

”Poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că la complexul comercial din Piaţa Consiliul Europei din Timişoara  s-ar afla o bombă.  La faţa locului s-au deplsat poliţiştii Secţiei 4, grupa pirotehnică din cadrul SAS Timiş şi pompierii”,  a transmis  IPJ Timiş.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Citește și:  Alertă cu bombă la Curtea de Apel București. Persoanele din clădire au fost evacuate

Adolescentul este cunoscut ca având probleme psihice și a mai fost amendat și în trecut pentru apelurile sale.

Persoanele din centrul comercial nu au fost evacuate

”Numărul de pe care s-a apelat apare în istoric cu mai multe sesizări privind ameninţări cu materiale explozive, fapt pentru care poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea veridicităţii celor sesizate şi în vederea identificării şi depistării celui care a efectuat apelul  ”,

a transmis IPJ Timiş.

Citește și:  1.600 de elevi şi angajaţi au fost evacuaţi la Cluj-Napoca. Senzorii de incendiu au pornit din pricina unor lucrări de renovare

Este pentru a șaptea oară când băiatul sună la 112 pentru a raporta o bombă.

1.600 de elevi şi angajaţi au fost evacuaţi la Cluj-Napoca. Senzorii de incendiu au pornit din pricina unor lucrări de renovare

Senzorii de incendiu s-au declanşat la Colegiul Naţional George Coşbuc din Cluj-Napoca. 1.600 de elevi şi angajaţi au fost evacuaţi. Senzorii s-au declanșat din cauza  fumului degajat  de lucrările de tăiere, efectuate cu scopul de a renova spaţiul respectiv.  ”În urmă cu aproximativ 20 de minute a fost solicitată intervenţia echipajelor noastre la Colegiul Naţional George Coşbuc din Cluj-Napoca. Mai exact, a fost vorba despre declanşarea sistemului automat de semnalizare/detectare/alarmare în caz de  incendiu într-un spaţiu de la etaj 1 al unui corp clădire”k, a transmis, luni, ISU Cluj. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si