Update: Fetița a fost găsită pe raza localității Aroneanu, scrie BZI. Ea s-ar fi rătăcit și era foarte speriată.

„În urma activităților derulate, minora a fost găsită pe raza localității Aroneanu iar din primele date, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Mulțumim tuturor, pentru implicare!”, a transmis IPJ Iași.

Este alertă în Iași! O fetiță de 10 ani ar fi plecat vineri, 17 mai, în jurul orei 12:00 de la școală și nu ar fi ajuns acasă, informează Observator.

Riana, căutată cu disperare de oamenii legii

Copila învață la Liceul de Arte din Iași, acolo de unde ar fi plecat din timpul orelor.

"La data de 17 mai 2024, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, minora ALAZAROAIE RIANA DANIELLE de 10 de ani, a plecat de la unitatea de învățământ, de pe raza municipiului Iași și nu a mai revenit",  au transmis autoritățile.

Riana dispărută Iași

Ea este Riana.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr dispărut cu 26 de ani în urmă a fost găsit sechestrat în subsolul din grajdul unui vecin. Este incredibil ce s-a întâmplat!

Oamenii legii au transmis că la momentul plecării, Riana era îmbrăcată cu bluză de culoare negru cu gri pe lateral, pantaloni- jeans de culoare albastru închis,  adidași negri iar pe cap purta o bentiță de culoare mov.

Semnalmente: 1,50 m înălțime, 40 kg, păr blond, ochi negri, ten deschis. Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Riana dispărută Iași

Ea este Riana.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citește și: Autoritățile sunt în alertă! O copilă de 13 ani este de negăsit. Maria ar mai fi plecat în trecut de acasă

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Oamenii legii au transmis și un mesaj Ro-Alert în zonă, în speranța că o vor găsi pe minoră cât mai repede.

Inspectorul școlar general al ISJ Iași, Luciana Antoci a oferit mai multe detalii cu privire la elevă. Inițial, Riana ar fi fost la toaletă, iar mai apoi s-ar fi îndreptat spre ieșirea unității școlare. Camerele de supraveghere au surprins momentele!

„Ne-am interesat și avem informare din partea școlii, respectiv a directorului. S-a întâmplat în felul următor: fetița a ieșit din sala de clasă pentru a merge la toaletă în timpul ultimei ore din program și din verificarea înregistrărilor de pe camerele de supraveghere se vede că ea a fost la toaletă, după a ieșit și a părăsit incinta școlii, în curte nu sunt camere însă a ieșit cu fluxul de elevi care au terminat prima parte a zilei, respectiv programul de dimineață, iar portarul care a fost interogat spune că nu a observat nimic neobișnuit.

Ceea ce știm noi acum este că fetița are niște antecedente, a mai dispărut o dată împreuna cu sora ei, imediat a fost informată poliția și acum se fac verificări. Nu știe nimeni ce s-a întâmplat si ar fi riscant să fac o ipoteză”,  a spus inspectorul școlar general al ISJ Iași, Luciana Antoci, pentru BZI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si