O nouă stradă din Slănic peste pe cale să se prăbușească, la câte zile după ce o stradă s-a surpat. Locatarii sunt îngroziți și se tem pentru viața lor, potrivit infomațiilor transmise de adevărul.ro.

Risc de prăbușire, din nou, în Slănic

O nouă stradă este pe cale să se prăbușească în Slănic. Furtunile puternice din ultima perioadă au produs dezastre pe strada pe strada Baia Verde.

Locuitorii din zonă se tem pentru ce e mai rău și solicită ajutorul autorităților în remedierea urgentă a problemei.

Locuitorii se tem ca strada unde locuiesc să nu ajungă în situația străzii 23 August, unde drumul s-a surpat.

Nu știm ce să mai facem. Azi au venit angajați ai Primăriei să toarne pietriș cu nisip pe porțiunile unde au apărut găuri. Ne este teamă, mai ales după ce s-a întâmplat pe strada 23 August. Noi suntem la circa 300 de metri distanță de acea zonă. Au mai fost probleme aici, dar după ploile de ieri și alaltăieri sunt cratere în asfalt, a declarat un localnic, potrivit observatorulph.ro, citat de adevărul.ro.

Citește și: Alertă în Slănic Prahova, după ce craterul din asfalt a ajuns să aibă 18 metri adâncime. Ce spun experții: ”Indicile duc către...”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Imagine stradă surpată Slănic

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Conform aceleiași surse, Institutul Geologic al României ar fi început foraje în zona afectată din Slănic, judeţul Prahova, pe strada 23 August, unde s-a format un crater.

Se vor desfăşura foraje la Slănic în zona afectată de pe strada 23 August, coordonate de Institutul Geologic al României la solicitarea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, a r fi transmis Prefectura Prahova.

Citește și: VIDEO- Craterul se adâncește, explicațiile întârzie. Localnicii se simt îngroziți de pământul care pare în continuă mișcare

Imagine stradă surpată Slănic

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Autortiățile au emis un mesaj RO-Alert pentru evacuarea de urgență a perimetrului unde s-a format craterul de pe strada 23 August. Mai mulți oameni au fost nevoiți să își părăsească locuințele. Conform aceleiași surse, persoanele evacuate care au solicitat cazare sunt găzduite în condiții hoteliere și pensiuni, și au dreptul să revină la locuințele lor pentru a-și verifica bunurile și proprietatea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si