În urmă cu două săptămâni, o stradă de la Cluj pare că a luat la vale. Oamenii care locuiau în zona s-au mutat din cauza fricii, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro. Teama oamenilor pare că se adâncește de la o zi la alta și au ajuns să creadă că nu se vrea rezolvarea problemei.

Oamenii de la Cluj sunt revoltați după ce o stradă s-a surpat, iar rezolvarea pare că întârzie

În urmă cu două săptămâni un incident șocant ar fi avut loc în Cluj. O stradă a luat-o la vale, pământul deplasându-se aproximativ 20 de metri, în urmă fiind lăsată o groapă uriașă, conform aceleiași surse.

Oamenii din zonă s-au mutat de frică. Aceștia se tem ca locuințele să nu cadă peste ei. Revolta oamenilor crește de la o zi la alta, iar cetățenii au ajuns să creadă că nu se dorește rezolvarea problemei.

Soluţii sunt mereu dacă se vrea, dar probabil nu se vrea, a spus un bărbat, potrivit observatornews.ro.

Cândva am locuit şi eu aici. Şi nu erau probleme atunci. Păi nu era aşa trafic ca acum, a spus un bărbat, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Florin Piersic, monitorizat atent de medicii din Capitală. Care a fost dorința marelui actor la plecarea din Cluj?

groapa

Foto simbol- groapă semnalizată

[Sursa foto: istockphotos]

Conform aceleiași surse, groapa de pe strada din Cluj ar fi fost acoperită cu o prelată. Groapa ar fi semnalizată, iar conductele de utilități ar fi fost mutate la suprafață pentru a nu se rupe cu drumul.

În urma surpării, un întreg cartier se pare că a fost izolat. Circulația pentru a ajune la oraș se face pe un drum locuitor, pietruit, prin pădurea Horia Baciu. 

Citește și: Cine este românul care a murit sufocat de Paște, departe de casă! Ionuț avea 23 de ani și muncea în Italia

drum pietruit

Foto simbol- drum care este pietruit

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că nu este prima problemă apărută în zonă. În trecut, mai multe crăpături au fost acoperite cu nisip, iar lucrarea ar fi durat o zi. Specialiștii și locatarii așteaptă rezultatele studiilor geotehnice pentru a afla cauza surpării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si