Meteorologii au actualizat informarea de vreme rea. Instabilitatea se extinde în toată țara, iar ploile se întind până joi cel puțin.

Este Cod Galben de ploi până la ora 10 în aproape toată țara. Doar trei județe din vest sunt exceptate.

Citeste si: O şoferiţă care a provocat un accident în Cluj a modificat locul faptei. Ce au descoperit poliţiştii

Însă nici după ce expiră Codul Galben nu scăpăm de vijelii și de averse. Până joi este în vigoare o informare de la meteorologi.
ANM anunță că vremea va fi instabilă în cursul zilei de marți, 4 iunie. Temperatura maximă va urca până la 24 de grade Celsius în Capitală, Iași și Cluj – Napoca, iar cea mai scăzută de doar 22 de grade Celsius, se va înregistra în Brașov. Din păcate, în toate orașele mari sunt așteptate averse și descărcări electrice, scrie Realitatea.

Citeste si: Bacalaureat 2019. Ce subiecte s-au dat la Limba română oral şi cum se rezolvă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Meteorologii spun că, marți, în dat de 4 iunie se vor semnala ploi, decsărcări electrice și pe alocuri, furtuni de scură durată, dar debitul va apă s-ar putea să fie mari și ăs ducă la inundații. Maxima de 24 de grade Celsius se va înregistra în Iași, Cluj – Napoca și București. În Brașov vor fi doar 22 de garde Celsius.

Interval de valabilitate: 03 iunie, ora 12 – 04 iunie, ora 06

Fenomene vizate: ploi abundente; instabilitate atmosferică accentuată.

Citeste si: Preşedintele Iohannis începe astăzi consultările cu partidele parlamentare pentru aplicarea referendumului

În Moldova, jumătatea de nord a Munteniei și Olteniei, precum și în sudul și estul Transilvaniei va ploua abundent, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40...50 l/mp și izolat 60...80 l/mp. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

Citeste si: 30.000 euro strânși în 20 de ore pentru familia lui Alex Chelba, victimă la Colectiv! Rudele tânărului au fost evacuate din casă

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 03 iunie, ora 10 – 04 iunie, ora 10

Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si