Alex de la Exatlon a rabufnit si a dat cartile pe fata: "Face totul pe dos si distructiv". Cine este criticat dur
Life

Alex de la Exatlon a rabufnit si a dat cartile pe fata: "Face totul pe dos si distructiv". Cine este criticat dur

M. P.
15 apr 2018

Alex de la Exatlon a rabufnit si a dat cartile pe fata in legatura cu Ionut.

Razboinicii au pierdut, aseara, jocul si tensiunea din echipa lor este foarte mare. Alex a rabufnit si a dat cartile pe fata in ceea ce il priveste pe Ionut.

Citeste si: Surpriza la Exatlon! Este pentru prima data cand se intampla asta in emisiune

"Factorul psihologic la Ionut se rasfrange foarte foarte tare si foarte negativ! E din ce in ce mai jos. Sunt chestii care ma deranjeaza la el, incep sa ma deranjeze cateva chestii la el.

Am inceput sa discut chestiile astea cu el, si el stie foarte bine ca sunt deranjat de atitudinea lui si de comportamentul lui, de deciziile pe care le ia.

Citeste si: Giani nu e singurul "caine" de la Exatlon! Cum arata "maidanezii de rasa" care se plimba pe plaja unde se filmeaza show-ul

M-a deranajt pentru ca inainte, cum ne-am trezit dimineata a inceput sa o ia pe Roxana: <<Hai, Roxana! Trage de tine azi si o sa fie bine! Hai, Roxana, ca tu poti! Nu pune presiune pe tine!>>. Exact asta facea el, o toca psihic pe Roxana inainte de joc. Din disperarea lui de a ajunge cu un metru mai in fata se accidenteaza. La inceputul concursului, el se accidenta din luna in luna. Acum, el se accidenteaza din saptamana in saptamana. Si acum isi taraste piciorul ala de la o mica zgarietura. Eu am jucat cu trei copci la cap si nu am zis nimic. Acum face totul pe dos si totul distructiv.", a spus Alex.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook