Cine este, de fapt, Alex Stoica de la „Puterea Dragostei”. Imagini cu noul concurent

Alexandru Stoica de la „Puterea Dragostei” este ultimul concurent intrat în casa iubirii de la Kanal D. Bărbatul este din Galați.

Author: Georgiana Balaban duminică 31 ianuarie 2021 , 13:02

alex stoica de la puterea dragostei
Cine este Alex Stoica de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Alex Stoica de la „Puterea Dragostei” a făcut senzație încă de la intrarea în casa dragostei. Tânărul este din Galați și a studiat la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Galați.

Gălățeanul a făcut și cursuri de kaiac-canoe la CSA Steaua București. Pe lângă acest sport, Alex merge regulat la sala de fitness.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de sambata, 30 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Iese la iveala un secret socant al Ayei! Cum va reactiona Marinescu!

Alexandru George Stoica a făcut furori de când a intrat în casă. Bărbatul a venit să-și caute jumătatea în casa iubirii de la Kanal D.

Alex de la „Puterea Dragostei” i-a stârnit interesul unei foste concurente a emisiunii

Delia de la „Puterea Dragostei” a mărturisit pe contul ei oficial de Instagram că s-a îndrăgostit de Alex.

Blondina a zis că vrea să intre în casă pentru a-l cuceri pe bărbat.

Alex Stoica a fost concurent la Exatlon în sezonul trei. El a făcut parte din echipa „Războinicii”. 

Citeste si: O nouă despărțire la „Puterea dragostei”! Nimeni nu se aștepta la asta

Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei, a impresionat o țară întreagă cu performanțele sportive de care a dat dovadă la Exatlon România.

alex stoica de la puterea dragostei
El este Alex Stoica de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook]

Concurentul a decis să participe la Puterea Dragostei fiindcă este pregătit să înceapă o nouă etapă a vieții sale și vrea să își găsească jumătatea.

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei și-au spus adio!

„De mic am făcut sport, de la 11 ani. Am făcut 8 ani de atletism, apoi după ce am terminat liceul am făcut un an de box și ulterior mi-am dat seama că era foarte târziu, cel puțin pentru mine, să fac box și mi-am dorit să mai fac un sport, ca să pot să ajung la Jocurile Olimpice, pentru că-mi plăceau foarte mult. Și am făcut caiac al treilea sport, pe care l-am practicat câțiva ani, până în 2016. Apoi m-am lăsat pentru că au fost niște probleme la nivel de federație. Și de atunci am fost personal trainer și am încercat și partea de fitnnes, câștigând câteva premii la concursuri, la clubul unde activăm în Galați.”, a povestit Alex Stoica.

Alex Stoica și-a pierdut tatăl înainte de competiția Exatlon. Bărbatul a murit pe 30 august, de Sfântul Alexandru, și a fost înmormântat chiar de ziua de naștere a concurentului din echipa albastră, 3 septembrie, ziua în care el a împlinit 26 de ani.

„Atunci, în sezonul 3, am fost precum un cal, am stat două luni și jumătate, ăsta a fost scopul meu, măcar dacă nu mă vede tatăl meu, măcar mă vadă prietenii lui, familia etc. Îl visam de multe ori când eram în competiție. Când eram la baracă aveam un ritual al meu, mă rugăm la Dumnezeu și îmi ziceam mereu că vorbeam cu el și îl simțeam lîngă mine. Tata a făcut și el sport, probabil de la el moștenesc pasiunea pentru sport, competitivitatea, dorința de a fi mai bun și de a înfrunta orice obstacole”, a mai spus Alex Stoica.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si