O nouă despărțire la „Puterea dragostei”! Nimeni nu se aștepta la asta

O nouă despărțire a surprins fanii reality-show-ului „Puterea Dragostei”. Un cuplu, care a rezistat mult timp în ciuda altor răutăți, a luat decizia de a-și spune „Adio”, chiar după ce un nou concurent a intrat în casă.

Author: Alina Raducu joi 28 ianuarie 2021 , 09:53

O nouă despărțire la „Puterea dragostei”! Nimeni nu se aștepta la asta
O nouă despărțire la „Puterea dragostei”! Nimeni nu se aștepta la asta
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Alexandra și Codruț nu mai formează un cuplu din cauza unui Alex Stoica, tânărul din Galați care a intrat zilele trecute în casa iubirii.

Conflictul dintre blondină și iubitul ei ar putea fi pus și pe seama faptului că bărbatul a intrat direct în casa fetelor.

Alexandra a afirmat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Codruț. Acesta din urmă nu a stat prea mult pe gânduri și deja s-a aruncat în brațele unei alte femei, răzbunându-se.

Un cuplu din casa Puterea Dragostei și-a spus „adio”. Reacțiile concurenților

„Cu ele o să rămâi!”, îi spune Alexandra fostului partener atunci când află că bărbatul a fost în vizită în casa fetelor din emisiunea „Puterea dragostei”.

„Fac ce vreau, pentru că pot!”, este replica lui Codruț, care nu pare să facă vreun pas în spate pentru a-și împăca iubita.

„Bine! Pune punct dacă faci ce vrei! Eu te-am trimis în brațele ăleia? Acum te trimit în brațele ei și să stai pentru totdeauna în brațele ăleia, ai înțeles?!”, a mai spus blondina.

O nouă despărțire la „Puterea dragostei”! Nimeni nu se aștepta la asta
O nouă despărțire la „Puterea dragostei”! Nimeni nu se aștepta la asta

Citeste si: Cea mai fericită familie de la „Puterea Dragostei”. Vacanță de vis la munte

Daiana de la „Puterea dragostei”, îndrăgostită de Codruț?

Despărțirea celebrului cuplu din show-ul Puterea dragostei o face pe una dintre concurente să spună ce simte. Daiana, o concurentă recent intrată în casă, mărturisește că este îndrăgostită de Codruț, însă din păcate acesta nu îi împărtășește sentimentele.

Tânăra începe să plângă în timp ce spune ce o macină, spunând printre lacrimi că bărbatul este cel care trebuie să aleagă cu cine vrea să meargă mai departe în căutarea dragostei.

„El știe cel mai bine ce trebuie să facă”, a afirmat Daiana de la Puterea Dragostei.

„Și cu toate astea, când erai pe punctul de a părăsi competiția, plângeai pentru Codruț. De ce stai acolo, într-un colt, și alegi să stai, să suferi. Nu e o rușine, Daiana! Spune-ne ce simți! Este casa Puterea dragostei”, este replica prezentatoarei Cristina Mihaela Dorobanțu.

„Dacă vrea să fie fericit lângă Alexandra, îl las să fie fericit”, mai adaugă bruneta care s-a îndrăgostit de Codruț.

Citeste si: Momente de cumpănă pentru Ella de la „Puterea Dragostei”. În ce stare se află tatăl ei acum


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si