Alexandra a sunat la 112 când suspectul era plecat la farmacie. Ce a vorbit fata cu dispecerul şi poliţistul la 112

După ce a fost răpită, sechestrată şi violată de Gheorghe Dincă, Alexandra a reușit să pună mâna pe telefon în timp ce călăul era plecat la farmacie.

R.B., luni 29 iulie 2019 , 16:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandra a dat detalii despre curtea criminalului spunând totodată că a fost violată, că este legată și că în curte sunt câini lupi. Discuția s-a încheiat atunci când pe fundal se auzea lătrat de câine și fata spune că nu mai poate vorbi, deoarece bărbatul s-a întors. "Vine, vine ....", au fost ultimele cuvinte ale Alexandrei înainte de întreruperea convorbirii.

Citeste si: Gheorghe Dincă a fost internat de 8 ori la Psihiatrie. Alexandru Cumpănaşu a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Înregistrările convorbirilor dintre Alexandra, dispecerul de la 112 şi poliţişti vor fi prezentate, marţi, în şedinţa CSAT.

Citeste si: Bărbatul care a vorbit cu criminalul în timp ce acesta o ucidea pe Alexandra: "Mi-a deschis doar poarta!"

Potrivit unor surse România TV, în primul apel la 112, fata nu a apucat să mai vorbească cu poliţistul. Abia în al doilea apel, fata a reuşit să le dea poliţiştilor primele detalii. Fata le-a spus că a fost violată și bătută, că este sechestrată în Caracal, că vede o mașină mare în curte și că a ajuns în Bold. De asemenea, fata a oferit informații de pe cartea de vizită pe care a găsit-o în casă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si