Alexandra Măceșanu a fost răpită la finalul lunii iulie de Gheorghe Dincă. Deși, la puțin timp după ce a fost prins și arestat, cel supranumit ”monstrul din Caracal” a mărturisit că a ucis-o pe fată, încă mulți nu cred că aceasta ar fi moartă.

De-a lungul ultimelor luni au apărut mai multe informații conform cărora Alexandra Măceșanu ar fi fost sechestrată după răpirea ei de Gheorghe Dincă și apoi trimisă în Italia ca prostituată.

Mama Alexandrei și unchiul ei, Alexandru Cumpănașu, au fost în Italia, au făcut plângeri și la autoritățile de acolo, după ce au existat persoane care au susținut că au văzut-o pe tânără într-o zonă în care se află prostituatele.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Nici o informație de acest fel nu a fost însă susținută cu dovezi până acum. Recent însă, unchiul Alexandrei Măceșanu, cel care a spus la un moment dat că a angajat și o echipă de detectivi care au aflat unde s-ar putea afla tânăra, a venit cu o altă informație.

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu numărul de telefon al lui Gheorghe Dincă! Cum era trecut monstrul din Caracal în telefonul apropiaților

Alexandru Cumpănașu susține acum că Alexandra Măceșanu ar fi putut fi cumpărată de un milionar arab, pentru haremul lui.  

Se știe că în lumea arabă au mai existat zvonuri de tinere cumpărate de bogătașii dornici de distracții. ”A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie.

Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a declarat recent Alexandru Cumpănașu.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cazul Caracal. Ce a făcut, de fapt, mama Alexandrei Măceșanu două zile în Italia

Citeste si: VIDEO| Gheorghe Dincă racola femei prin anunțuri matrimoniale: „Doresc să îmi petrec restul vieții lângă o gospodină”

Alexandru Cumpănașu spune că nu știe dacă Alexandra Măceșanu mai e în viață

Unchiul Alexandrei spune că dacă în urmă cu o lună știa că nepoata lui mai este în viață, acum nu mai are această informație. „Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă”,  a spus Alexandru Cumpănașu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si