Gheorghe Dincă este arestat de mai bine trei luni, după ce a recunoscut că le-ar fi ucis cu sânge rece pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

În toată această perioadă, criminalul din Caracal a fost mutat de la un arest la altul, de la IPJ Olt la București, iar acum, este ”cazat” într-o celulă a Spitalului Penitenciarului Jilava. În mod surprinzător pentru toată lumea, niciunde, Dincă nu a fost vizitat de nimeni din familie, deși, din punct de vedere legal, avea tot dreptul! Este o realitate că atât fiica sa, Daniela, cât și

ceilalți doi băieți, au evitat să dea ochii cu el, în ciuda declarațiilor publice că nu ar fi existat animozități, de-a lungul vremii, între ei.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Ca un făcut, până acum, inclusiv soția lui Gheorghe Dincă a refuzat să îl vadă pe criminalul din Caracal în arest! ” El nu a lăsat-o pe Elena să vină la închisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lăsa dominat de sentimente”,  au povestit, în primă fază, persoane din preajma bărbatului.

Soția lui Gheorghe Dincă a spus clar că nu vine în arest! ”Este afectată”

Acum însă, cu trecerea timpului adevărul pare să fie altul. Din ultimele informații, soția lui Gheorghe Dincă a spus clar că nu vine în arest, ea este, de fapt, cea care nu vrea să se înscrie pe lista de vizitatori. ”Este afectată de tot ce se întâmplă și dorește să se delimiteze de tot, mai ales că are și multe probleme de sănătate”, au dezvăluit surse din caz, care mai susțin și alte lucruri care îl fac viața și mai grea monstrului din Caracal.

”Nu a primit nicio vizită la pușcărie și, din acest motiv, trebuie să accepte tot ce i se oferă acolo, mai ales în privința mâncării. Dacă nu vine la el nimeni, Dincă nu are bani pe card și nu poate merge să își cumpere produse de la magazinul închisorii. Așa se face că se mulțumește cu ce i se dă, chiar dacă se plânge mereu că tot ce i se dă este acru”, au spus aceleași surse.

Citeste si: Fetele de 15 ani, sex înainte de sărut! Problema adolescentelor cu băieții obsedați de pornografie

Citeste si: Ce a cumpărat Gheorghe Dincă de la farmacie în ziua în care Alexandra a sunat la 112. Farmacista a rupt tăcerea

Citeste si: Ce s-a găsit în camera ororilor în care Gheorghe Dincă ar fi chinuit-o și a omorât-o pe Alexandra Măceșanu

Elena Dincă a colaborat cu anchetatorii

Dacă soția lui Gheorghe Dincă a spus clar că nu vine în arest în arest, pe de altă parte, Elena Dincă a colaborat cu oameniii legii! Ea a vorbit cu anchetatorii și le-a dat detalii despre întoarcerea sa în țară și că, în aprilie, a mers la casa lor din Caracal, unde a observat un butoi metalic pe care bărbatul său îl avea în curte, dar și comportamentul schimbat al bărbatului său.

„Precizez faptul că, în momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care îl pusese în curtea locuinţei, în imediata vecinătate a aleii care duce către grădină. Observând, totodată, cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară, întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii (resturi vegetale şi pet-uri)“,  le-a spus Elena Dincă anchetatorilor.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si