Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, salvatoare pentru alte suflete. Este șocant ce reiese din analiza profilerului Poliţiei României

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au salvat multe vieți din mâinile lui Gheorghe Dincă, potrivit lui Dorin Dumitran, profilerul Poliţie Române.

G.B., luni 20 ianuarie 2020 , 17:33

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu salvatoare pentru alte suflete. Este șocant ce reiese din analiza profilerului Poliţiei României
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Monstrul din Caracal are un profil de criminal sado-masochist, după spusele specialistului care a petrecut mult timp în preajma lui Dincă. În urma analizei psihologice, reiese faptul că Gheorghe Dincă urma să ucidă în continuare cu sânge rece, asta dacă nu ar fi fost prins, în urma apelului efectuat de Alexandra Măceșanu, la 112.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu salvatoare pentru alte suflete. Este șocant ce reiese din analiza profilerului Poliţiei României

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, victimele monstrului din Caracal au dispărut, însă, acest fapt a însemnat şi salvarea altor fete care urmau să fie răpite de Dincă. Specialistul Dorin Dumitran a explicat pentru libertatea.ro că Gheorghe Dincă nu se oprea din ucis dacă nu era prins de autorități.

Citeste si: ADEVĂRUL despre trecutul lui Gheorghe Dincă: ”I-a provocat un ȘOC psihologic”

„Conduita de dominare și viclenia care l-a caracterizat au fost succesive, văzând că îi sunt demontate toate variantele, când au fost administrate probele în ancheta judiciară a început să cedeze, a realizat că nu mai are cale de scăpare. Da, ar mai fi ucis, am specificat, Alexandra a salvat viețile celorlalte fete care ar fi urmat. Este un individ orientat pe axa putere-control, oricine s-ar fi opus ca să îi schimbe opiniile, ideile, el ar fi reacționat, reacția sa era extrem de violentă. Un om ajunge așa în timp, oamenii nu se nasc așa, el a asimilat niște modele parentale, am identificat un tată deosebit de agresiv, o mamă absentă. El era axat pe muncă cu obiecte inanimate, reci, avea o sexualitate scăpată de sub control încă din perioada post-pubertară, aspecte care au format un așa numit bulgăre de zăpadă care a luat-o la vale sub forma pierderii controlului”, a explicat Dorin Dumitran, profilerul Poliţiei Române.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu salvatoare pentru alte suflete. Este șocant ce reiese din analiza profilerului Poliţiei României

Dorin Dumitran afirmă că Monstrul din Caracal este specialist în a se juca cu mintea celor din jur. Lucru dovedit de faptul că nu doar anchetatorii l-au testat pe el, ci și el pe ei.

Citeste si: Gheorghe Dincă a cerut să fie plasat în arest la domiciliu. A fost huiduit la Tribunalul Olt: ”Spânzură-te singur!”

După foarte multe ore de analiză psihologică, Dorin Dumitran a ajuns la o concluzie în ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Dincă.

„Este un om cu mare încărcătură sadică, o personaliate narcisică care nu acceptă un control din partea realității, am înregistrat la el indiferența afectivă, o mare încărcătură violentă și absența remușcărilor. Acesta este Gheorghe Dincă. Principala sa problematică sufletească l-a însoțit din copilărie, are incapacitatea de a se frâna. Din istoricul lui, care a fost verificat, viața sa a fost verificată prin mijloacele noastre, latura sa i-a creat întotdeauna probleme cu cei din jurul său”, a încheiat profilerul Poliţiei Române, Dorin Dumitran.

Citeste si: Cazul Caracal! Misterul oaselor din pădure: dezvăluirea făcută de profilerul Mihaela Brooks! Rămășițele umane i-au fost aduse lui Dincă sau ”plantate” acolo de altcineva

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si