Alexandru Arsinel a purtat doliu. El a sustinut un recital muzical si un monolog impresionat in care a evocat-o pe Stela Popescu, regretata sa colega de scena, la sfarsitul caruia toata lumea avea lacrimi in ochi, scrie Libertatea.

Salile au fost pline si toti cei prezenti

au tinut un moment de reculegere in memoria celor doua artiste. La sfârsitul spectacolului din Valencia, chiar in sala, organizatorii AROVA (Asociatia Românilor din Valencia), prin parintele paroh Dumitru Daniel Toader, de la Parohia Ortodoxa Româna din Valencia, au facut o slujba de pomenire a celor doua actrite, impreuna cu publicul si artistii.

Aceasta a avut loc chiar in perioada in care, in capitala, rudele ii organizau Stelei Popescu parastasul de noua zile. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Alexandru Arsinel a inceput sa planga in direct la TV, dupa ce a vorbit despre primul spectacol pe care l-a sustinut fara partenera sa de scena, Stela Popescu. Actorul nu a putut trece peste moartea marii actrite si ii simte lipsa foarte tare.

„A trebuit sa infrunt mult mai multe in ultimii ani si totul a culminat cu disparitia Stelei si a Cristinei (Stamate n.r.).

Stela a facut parte, in mod firesc, din viata mea, din familie. Eram ca soarecele cu pisica, ne mai ciondaneam. Acum cateva zile eram undeva si tot asteptam sa vina, ma uitam dupa ea. Mi s-a intamplat la Valencia, in turneul asta scurt, am intrat sa-mi fac calupul si am spus un monolog, am facut o iesire falsa, m-am intors si mi-am adus aminte ce urma sa spun intodeauna: Stela Popescu, sa o anunt.

Mi-am dat seama ca nu o mai pot anunta, ca nu mai am cum sa o prezint pe Stela.(...) Cuplul nostru nu avea cum sa reziste daca nu ne cream noi in jurul nostru o platosa de aparare. Au fost multe incercari de destabilizare, mai ales dupa Revolutie. Nu ma gandeam niciodata ca o sa traiesc s-o vad pe Stela murind”, a spus Alexandru Arsinel la "Teo Show".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si