Alexandru Arșinel este în doliu! O persoană dragă din familie ucisă de coronavirus

Marele actor trece prin momente dificile. O rudă a fos răpusă de coronavirus.

K.B., luni 30 martie 2020 , 09:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, care a murit în condițiile acelea. Nu știu ce s-a întâmplat, a dat năvală virusul acolo. Este extrem de trist. Ea și soțul ei au un motel la Sucevița, probabil în vizite…, populația care trece pe acolo…nu știu, probabil o sa cerceteze” , a povestit actorul la România TV. Întrebat de starea sa de sănătate, actorul a spus că, la vârsta pe care o are se simte, încă, foarte bine. „Sunt bine, sunt foarte bine la cei 80 de ani ai mei.”

Citeste si: Fericit că s-a vindecat, un rrom din Țăndărei, infectat cu COVID-19, face live de la Matei Balș! ”Tăiați porcul, facem paranghelie, m-am făcut bine”

Persoana din familia lui Alexandru Arșinel este decesul 11 din România. Avea 64 de ani și a fost internată la Spitalul Județean Suceava în stare gravă. Pacienta mai avea și alte probleme de sănătate.

Citeste si: Arafat anunţă că medicii nu vor putea refuza internarea unui pacient, chiar dacă acesta nu este testat

Citeste si: Voiculescu, despre interzicerea refuzării pacienţilor la internare: De acord. Cum rămâne, însă, cu mijloacele de protecţie lipsă pentru personalul expus?

„În cazul 11, este vorba de o femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai”


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si